Για τρίτη φορά έγκυος η Κέιτ Χάντσον!

Η Κέιτ Χάντσον περιμένει το τρίτο της παιδί. Η 38χρονη ηθοποιός δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram στο οποίο φοράει ένα λευκό φόρεμα από το οποίο διαγράφεται η φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Ένα κοριτσάκι βρίσκεται καθ’ οδόν» έγραψε στη λεζάντα.

Με τον τρόπο αυτό ενημέρωσε τους ακολούθους της για τον ερχομό του νέου της παιδιού, ενώ στο πλευρό της ήταν ο σύντροφός της, μουσικός Danny Fujikawa και οι γιοι της Ryder 14 χρόνων και Bing 6 χρόνων.

“Πιο εξαντλητικό το να κρύβεις την εγκυμοσύνη”

«Τα παιδιά μου, ο Ντάνι, εγώ και όλη η οικογένεια είμαστε ενθουσιασμένοι!», γράφει η ηθοποιός. Συμπληρώνει ότι προσπάθησε να κρατήσει την εγκυμοσύνη της μυστική, αλλά πλέον δεν μπορεί να γίνει αυτό καθώς την προδίδει η φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Απολύτως ειλικρινά, η απόκρυψη είναι πιο εξαντλητική από την δημοσιοποίησή της» πρόσθεσε.

Ζαλάδες και αδιαθεσία

Η σχέση της Κέιτ και του Ντάνι ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου χρόνου και όπως λέει η ηθοποιός ο λόγος που εξαφανίστηκε το τελευταίο διάστημα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν οι αδιαθεσίες που ένιωθε τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της

Δεν υπήρξα ποτέ άλλοτε τόσο ζαλισμένη. Αν με είδατε έξω χαμογελαστή και να προσποιούμε ότι όλα είναι τέλεια ήταν… ψέματα», έγραψε.