Γκαρσόνα «Βου» τζούνιορ: Η κόρη της Λεκάκη παίζει σε βίντεο κλιπ! (vd)

Βίντεο κλιπ γύρισε το τραγούδι «Γκαρσόνα» η Χριστίνα Γκόλια από τη νέα της δισκογραφική δουλειά, που κυκλοφορεί από την «Heaven».

Στο βίντεο της νέας αυτής διασκευής συμμετείχαν φίλοι της τραγουδίστριας ανάμεσά τους η chef Μαρία Εκμεκτσίογλου, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Γιώργος Χειμωνέτος, ο διατροφολόγος Δημήτρης Γρηγοράκης, ο ηθοποιός Δημήτρης Παπαδάκης, ο Γιάννης Φερεντίνος, ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος, η δημοσιογράφος Μαρία Ρουμελιώτου, η 13χρονη Ιωάννα Σταμέλου και οι μουσικοί Alfonso Nuzzolo, Δημήτρης Παπαλάμπρου, Παντελής Βαρβάκης και Θοδωρής Πέρρος.

Αυτό που μας έκανε όμως εντύπωση ήταν η συμμετοχής της Μαρίας Λεκάκη με τη δεκατριάχρονη κόρη της Ζωή Πανονίδου. Eυτυχώς το βίντεο κλιπ δεν είχε τα αποτελέσματα του αντίστοιχου των «Πατ Κιουτ».

«Ήταν μία πολύ συγκινητική ημέρα. Χάρηκα από καρδιάς που αγαπημένοι φίλοι με τίμησαν με την παρουσία τους στα γυρίσματα του videoclip αυτού του πανέμορφου τραγουδιού που το παρουσιάσαμε στην απόλυτα jazzy εκδοχή του. Περάσαμε υπέροχα. Γελάσαμε και απολαύσαμε το υπέροχο φαγητό της Μαρίας Εκμεκτσίογλου», σχολίασε η τραγουδίστρια.

Μπορείτε να δείτε την κόρη της «γκαρσόνας β’» στο 2ο λεπτό του βίντεο.