ΙΝΤΙΜΕ

ΓΣΕΕ: Ξεκινούν οι δράσεις της ΓΣΕΕ ενόψει ΔΕΘ

Ξεκινούν αύριο, Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη οι παρεμβάσεις της ΓΣΕΕ, στο πλαίσιο της ΔΕΘ, μαζί με το Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, οι οποίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο με το μεγάλο συλλαλητήριο των συνδικάτων.

Οι δράσεις που ανακοίνωσε η Συνομοσπονδία έχουν ως εξής:

α) Αύριο Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11:00, στην αίθουσα του ΕΚ Θεσσαλονίκης στον 7ο όροφο (Αριστοτέλους 32), θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών. Στη σύσκεψη θα πάρουν μέρος τα συνδικαλιστικά στελέχη των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

β) Την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2018, στις 11:30, στην αίθουσα Α. ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ του ΕΚ Θεσσαλονίκης (Αριστοτέλους 32,) θα δοθεί συνέντευξη Τύπου, με θέμα «Ελληνική οικονομία, μετά την ολοκλήρωση των προγραμμάτων προσαρμογής». Θα ακολουθήσει σύσκεψη των εργατικών κέντρων και των ομοσπονδιών Μακεδονίας και Θράκης.

γ) Την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018, στις 10:30, στο ξενοδοχείο Grand Hotel Palace (Μοναστηρίου 305, Θεσσαλονίκη), θα πραγματοποιηθεί ημερίδα του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ, με θέμα «Αναπτυξιακές προκλήσεις και η αγορά εργασίας», η οποία θα περιλαμβάνει παρουσίαση της μελέτης του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για «τις αναπτυξιακές προκλήσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» και την «παρουσίαση δεικτών εκτίμησης της κατάστασης και του κλίματος στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα».

δ) To Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2018, στις 18:00, στο άγαλμα του Βενιζέλου, θα πραγματοποιηθεί αγωνιστικό συλλαλητήριο και πορεία.