Φωτ. αρχείου

Γ. Καμίνης: «Δεν είμαστε οι μωρές παρθένες που θα μας αποπλανήσει ο κ. Τσίπρας»

«Ο διάλογος με την κυβέρνηση για το σύνταγμα δεν σημαίνει συνεργασία. Δεν είμαστε οι ανυποψίαστες και μωρές παρθένες που κινδυνεύουμε να μας αποπλανήσει ο κ. Τσίπρας» σχολίασε ο Γιώργος Καμίνης, παίρνοντας θέση στη συζήτηση που έχει ανοίξει για το κατά πόσο η Φώφη Γεννηματά πρέπει να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον πρωθυπουργό για τη συνταγματική αναθεώρηση.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Θέμα Radio», ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, υποστήριξε ότι «σε ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα, οι άνθρωποι δικαιούνται και ευκταίο είναι να έχουν τις απόψεις τους, αλλιώς θα ήμασταν νεκροταφείο και όχι ένας ζωντανός οργανισμός».

«Γνωρίζουμε τι χρειάζεται η χώρα σε συνταγματικό επίπεδο»

Ο Γ. Καμίνης πρόσθεσε ακόμα πως ο νέος πολιτικός φορέας έχει αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις του γνωρίζοντας τι χρειάζεται η χώρα σε συνταγματικό επίπεδο. Σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν διατάξεις στο Σύνταγμα που πρέπει να αλλάξουν άμεσα, εξηγώντας πως με αυτόν τον τρόπο οι πολίτες θα επανακτήσουν την εμπιστοσύνη τους στο πολιτικό σύστημα.

«Σε αυτήν την κατεύθυνση εντάσσεται και η πρωτοβουλία του Κινήματος Αλλαγής, να καταθέσει συγκεκριμένες και ευρείας αποδοχής προτάσεις, που τόσο πολύ έχει ανάγκη ο τόπος» κατέληξε ο κ. Καμίνης.