Δήμητρα Παπανδρέου: «Ο έρωτας με τον Ανδρέα ήταν συναρπαστικός»

Για την προσωπική της ζωή αλλά και τη συμβίωσή της για πολλά χρόνια με τον Ανδρέα Παπανδρέου μίλησε η Δήμητρα Παπανδρέου.

Η χήρα του αείμνηστου προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στις επιθέσεις που δέχθηκε από τα ΜΜΕ την εποχή της παντοδυναμίας του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και στις ανύπαρκτες σχέσεις που έχει πλέον με την οικογένεια.

«Ήταν πέρα πάσης φαντασίας ότι θα γινόμουν γυναίκα του Ανδρέα. Ήταν ένας έρωτας συναρπαστικός, δεν με ενδιέφερε το πού θα πήγαινε. Είδα τον εαυτό μου σε άσχημα πρωτοσέλιδα. Τότε δεν είχε βγει ο νόμος των προσωπικών δεδομένων. Με μεταχειρίστηκαν με αισχρό τρόπο. Ο Ανδρέας είχε μια γραμμή. Δεν κάνεις ποτέ μήνυση στον Τύπο. Ήταν φορές που ήθελα να κινηθώ νομικά, αλλά μου έλεγε άσ’ το. Το νεύμα προϋπόθετε εκείνη την εποχή κότσια χοντρά. Οι άντρες αυτοί σπανίζουν σήμερα. Το νεύμα δεν το είχαμε συνεννοηθεί, ήταν αυθόρμητο».

«Ήμουν η κακιά για την οικογένειά του»

Ούτε καν τυπικές αλλά απλώς ανύπαρκτες είναι οι σχέσεις της Δήμητρας Παπανδρέου με την οικογένεια του Ανδρέα.

«Δεν τα έχω όλα λυμένα. Τίποτα δεν ήταν εύκολο, ήρθαν απανωτά ένα σωρό προβλήματα. Ζω κι εγώ όπως όλοι οι άνθρωποι σήμερα, με τα ελάχιστα που παίρνουν. Με τη οικογένεια Παπανδρέου δεν έχω καμία σχέση. Ήμουνα η κακιά εγώ γι’ αυτούς».