Στο Δημαρχείο Παύλου Μελά η Σίσσυ Φραγκοπούλου

Το Δημαρχείο Παύλου Μελά επισκέφθηκε την Τρίτη (29/1) η Σίσσυ Φραγκοπούλου. Η υποψήφια δήμαρχος με την παράταξη «Πόλη Μπροστά – Προοδευτική Συμμαχία για τον Δήμο Παύλου Μελά» συναντήθηκε με το δήμαρχο, Δημήτρη Δεμουρτζίδη, στο πλαίσιο των ενημερωτικών επαφών που ξεκίνησε με θεσμικούς φορείς.

Στη συνάντηση, η υποψήφια δήμαρχος ενημερώθηκε για μία σειρά από ανοιχτά θέματα που απασχολούν τους κατοίκους του δήμου.

Μεταξύ άλλων, η κ. Φραγκοπούλου έθεσε το ζήτημα της επίσπευσης των διαδικασιών για την αξιοποίηση των στρατοπέδων Παύλου Μελά και Καρατάσιου, τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας, καθώς και τις σοβαρές ελλείψεις στον τομέα της σχολικής στέγης σε Πολίχνη, Μετέωρα και Ευκαρπία.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι θα πρέπει να ασκηθεί πίεση στην πολιτεία για να δοθεί νομική λύση για τις καταπατημένες εκτάσεις του δήμου και να αναληφθούν άμεσα πρωτοβουλίες για την παραχώρηση των 16 στρεμμάτων του πρώην εργοστασίου ΑΓΝΟ.

Επισήμανε, εξάλλου, την ανάγκη αξιοποίησης των εθνικών και των ευρωπαϊκών χρηματοδοτικών προγραμμάτων αλλά και τη σημασία του έγκυρου και ολοκληρωμένου σχεδιασμού από την πλευρά των υπηρεσιών του δήμου.