Δασκάλα γέννησε το παιδί ανήλικου μαθητή της!

Το τελευταίο διάστημα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο περιστατικά με δασκάλες που είχαν σεξουαλική σχέση με μαθητές της. Αν και στην προκειμένη περίπτωση η δασκάλα το προχώρησε ένα επίπεδο πιο μακριά καθώς γέννησε το παιδί ενός μαθητή!

Συγκεκριμένα, διαστάσεις… επιδημίας έχουν πάρει στις ΗΠΑ, αυτά τα περιστατικά με τις δασκάλες που έχουν συνάψει ερωτική σχέση με ανήλικους μαθητές. Αυτό που είδε το φως της δημοσιότητας όμως στο Οχάιο, ξεπερνάει κάθε προηγούμενο, καθώς ούτε λίγο, ούτε πολύ μία 37χρονη δασκάλα γέννησε τον Δεκέμβριο το παιδί ενός μαθητή της!

Πως ξεκίνησε τη “δράση” της

Ο λόγος γίνεται για τη Laura Lynn, η οποία εργαζόταν στο Buchtel High School, η οποία ξεκίνησε την επαφή της με έναν πιτσιρικά όταν ήταν μόλις 8 ετών και τον καλούσε σπίτι της για να παίξει στην πισίνα που έχει. Σιγά σιγά άρχιζε να κερδίζει την εμπιστοσύνη τόσο του μικρού, όσο και των γονιών, τους οποίους έπεισε να της δώσουν την μερική γονική μέριμνα, λόγω των επαγγελματικών τους υποχρεώσεων.

Το κουβάρι αυτής της αρρωστημένης υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται τον Ιούνιο του 2015 όταν η μητέρα του έκανε σχετική καταγγελία στην αστυνομία, αν και οι ανησυχίες υπήρχαν από το 2012.

Η Laura Lynn στο δικαστήριο που έγινε δήλωσε ένοχη για τα 3 σεξουαλική αδικήματα για τα οποία κατηγορείται και στις 24 Μαΐου θα μάθει για την ποινή της.