Δεν “βγάζουν” exit poll ΕΡΤ και ΣΚΑΪ

Η μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της 26ης Μαΐου πλησιάζει και τα κανάλι ετοιμάζονται πυρετωδώς για τη διπλή εκλογική αναμέτρηση.

Ήδη το πρόγραμμά τους είναι αλλαγμένο ενώ την Κυριακή τα επιτελεία των σταθμών θα ρίξουν στη μάχη όλα τα μεγάλα τους όπλα. Όχι όλα όπως φαίνεται αφού όπως αναφέρει η ιστοσελίδα enimerosi24.gr η Δημόσια τηλεόραση και ο ΣΚΑΪ δε θα μεταδώσουν exit poll.

Μετά το κλείσιμο της κάλπης οι δύο σταθμοί δε θα μεταδώσουν εκτίμηση εκλογικού αποτελέσματος όπως συμβαίνει σε κάθε εκλογική αναμέτρηση. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα τα δύο κανάλια την ώρα του exit poll θα δώσουν εκτιμήσεις και σχόλια.

Οι δύο σταθμοί κάνουν μια κίνηση ιδιαίτερου ρίσκου αν αναλογιστεί κανείς ότι εκείνη την ώρα θα υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας enimerosi24 ο ΣΚΑΙ στις 19.00 θα παρουσιάσει αντί για exit poll δημοσκόπηση της Pulse που θα σχολιάσουν ο διευθυντής της εφημερίδας «Καθημερινή» Αλέξης Παπαχελάς, Παύλος Τσίμας, Μπάμπης Παπαδημητρίου, Άρης Πορτοσάλτε, Βασίλης Χιώτης, Τάκης Χατζής, Παντελής Καψής, Δημήτρης Καμπουράκης, Νίκος Φιλιππίδης, Ιωάννα Μάνδρου, Τάσος Τέλλογλου. Την ίδια ώρα στην ΕΡΤ ο γνωστός εκλογικός αναλυτής Ηλίας Νικολακόπουλος θα δώσει την πρώτη εκτίμηση για την ετυμηγορία της κάλπης!

Μένει να δούμε πώς θα μεταφραστεί από την πλευρά του κοινού η επιλογή αυτή.