Δεν κάνει ένσταση ο Παναθηναϊκός! «Προκρίσεις στο γήπεδο, όχι στα χαρτιά»

Δεν προτίθεται να καταθέσει ένσταση για το ματς με την Λαμία η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωσή της, αναφέροντας πως «τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά».

Στην απόφαση να μην καταθέσουν ένσταση για το ζήτημα της τέταρτης αλλαγής που λανθασμένα δεν επετράπη από τον Τάσο Παπαπέτρου στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τη Λαμία την περασμένη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ, κατέληξαν στον Παναθηναϊκό.

Την απόφασή τους αυτή τη γνωστοποιούν μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην οποία τονίζουν πως «τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά», ενώ μάλιστα στο τέλος δίνουν συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Στον αγώνα Κυπέλλου μεταξύ Παναθηναϊκού και Λαμίας στο ΟΑΚΑ στις 24/1/2019 εφαρμόστηκε λανθασμένα ο κανονισμός για την πραγματοποίηση τέταρτης αλλαγής από τη στιγμή που η αναμέτρηση οδηγήθηκε σε παράταση.

Παρά τη δυνατότητα της να καταθέσει ένσταση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν προτίθεται να πράξει κάτι τέτοιο. Τα ιδεώδη και η ιστορία του συλλόγου μας επιτάσσουν να κερδίζουμε τους αγώνες και τις προκρίσεις στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά.

Συγχαρητήρια στη Λαμία για την πρόκρισή της».