Δε θα πάει στο ΔΣ της Λίγκας ο Βασιλειάδης

Απών από τη συνεδρίαση της Σούπερ Λιγκ την Δευτέρα 25 Ιουνίου θα είναι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Ο Υφυπουργός είχε αρχικά ζητήσει να παραστεί προκειμένου να ενημερώσει για το σχέδιο αναδιάρθρωσης των πρωταθλημάτων που έχει φτιάξει, ωστόσο με επιστολή του σήμερα Παρασκευή ενημέρωσε ότι τελικώς δεν θα παραστεί.

Στην επιστολή του επισημαίνει πως εκείνη την ημέρα υπάρχουν σημαντικά θέματα, όπως οι εκλογές νέου Δ.Σ. και έτσι θεωρεί πως η παρουσία του μπορεί να παρεξηγηθεί.

Στη διάθεση των ομάδων

Ο κ. Βασιλειάδης τονίζει μέσω της επιστολής του ότι θα είναι στη διάθεση της Λίγκας και των ομάδων μετά την ολοκλήρωση του διοικητικού συμβουλίου. Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

«Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, μετά την συνάντηση που μου αιτηθήκατε να παραστώ σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συναιτερισμού σας σχετικά με το μέλλον του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, συμφωνήσαμε όπως η συζήτηση αυτή λάβει χώρα στις 25 Ιουνίου. Διαπιστώνοντας ότι κατά την ίδια μέρα έχετε σημαντικότατα ζητήματα προς συζήτηση, μεταξύ των οποίων και αρχιαρεσίες για την εκλογή του νέου Δ.Σ. και επειδή φρονώ ότι η παρουσία της πολιτικής ηγεσίας σε οποιαδήποτε διαδικασία που αφορά τον πυρήνα του αυτοδιοίκητου θα ήταν και εσφαλμένη και θα μπορούσε να παρερμηνευθεί, σας ενημερώνω ότι δεν θα παραστώ στην εν λόγω συνεδρίαση του Δ.Σ.. Αμέσως μετά τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών σας, η πολιτική ηγεσία είναι στη διάθεσή του νέου Δ.Σ. για τον ορισμό της συνάντησης άμεσα».