Διαφωνεί με τη διακοπή του πρωταθλήματος ο ΠΑΟ

Την αντίθεσή της στην απόφαση της κυβέρνησης για διακοπή του πρωταθλήματος εκφράζει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της.

Οι «πράσινοι» υποστηρίζουν πως η απόφαση που ανακοίνωσε ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, αποτελεί «δοκιμασμένη και αποτυχημένο συνταγή», ενώ προσθέτει ότι με αυτόν τον τρόπο γίνεται «συγχωροχάρτι» στον «ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας», εννοώντας ασφαλώς τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟ για τη διακοπή του πρωταθλήματος:

«Η διακοπή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της Super League που ανακοίνωσε σήμερα η  κυβέρνηση διά του αρμόδιου υφυπουργού, είναι δοκιμασμένη και αποτυχημένη συνταγή του παρελθόντος, που ουσιαστικά δίνει ‘συγχωροχάρτι’ σε όσα απρεπή και έξω από κάθε ηθική έγιναν για πολλοστή φορά από συγκεκριμένο ευνοημένο από την κυβέρνηση μεγαλοπαράγοντα ποδοσφαιρικής ομάδας.

Η απόφαση αυτή, θίγει όλες τις άλλες ομάδες που δεν προκάλεσαν ή δεν μετείχαν στα έκτροπα και διαλύει το πρωτάθλημα, που με τις ενέργειες πολλών αναζητούσε μία νέα ισορροπία.

Ταυτόχρονα ζημιώνει ανεπανόρθωτα και δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την προσπάθεια εκείνων των ομάδων που επιχειρούν με έντιμο και νόμιμο τρόπο, όπως η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να διατηρηθούν εντός των πλαισίων που ορίζουν οι κανονισμοί των διεθνών και εγχώριων οργάνων ποδοσφαίρου, σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο οικονομικό περιβάλλον».