Διαψεύδει ο Α. Δελλατόλας ότι μεσολάβησε για συνάντηση Τσίπρα-Φρουζή

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο διαψεύδει ο δημοσιογράφος Αντώνης Δελλατόλας ότι μεσολάβησε για να συναντήσει ο Αλέξης Τσίπρας τον αντιπρόεδρο της Novartis στην Ελλάδα Κ. Φρουζή.

Η διάψευση ήρθε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εμπλοκή του ονόματός του σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tovima.gr για την πολύκροτη υπόθεση που ταλανίζει τον πολιτικό κόσμο.

«Είχα κριθεί ακατάλληλος για μια τέτοια… αποστολή!»

«Με αφορμή τις σημειώσεις που με εμφανίζουν να μεσολαβώ το 2013, εκ μέρους του κ. Κ. Φρουζή, α’ αντιπροέδρου της Novartis Hellas, για συνάντησή του με τον τότε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, δηλώνω ότι ουδέποτε ζήτησα από τον κ. Τσίπρα να συναντήσει τον κ. Φρουζή ή οποιονδήποτε άλλον παράγοντα της εν λόγω εταιρείας. Εξ άλλου, όπως αναφέρεται σε μία από τις σημειώσεις που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, είχα κριθεί… ακατάλληλος για μια τέτοια “αποστολή”», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ Δελλατόλας.

Στο εν λόγω δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε πρόσθετα στοιχεία που έστειλε η ανακρίτρια στην Προανακριτική Επιτροπή για τη Novartis στα οποία υπάρχει η ακόλουθη καταγραφή «ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΣΟΥΡΑΝΗ/ΔΕΛΛΑΤΟΛΑ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ».

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ