Δικό του αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας απέκτησε ο Snoop Dogg

Τις ευχαριστίες του στους δικούς του ανθρώπους έδωσε ο θρυλικός ράπερ Snoop Dogg, τόσο στην οικογένειά του «που είναι ο στυλοβάτης του» όσο και στους Warren G, Dr. Dre και Quincy Jones, με αφορμή το γεγονός ότι απέκτησε το δικό του αστέρι στην λεωφόρο της δόξας στο Λος Άντζελες.

«Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, θέλω να ευχαριστήσω τον εαυτό μου. Θέλω να με ευχαριστήσω που πίστεψα σε μένα. Θέλω να με ευχαριστήσω που έκανα όλη αυτή τη σκληρή δουλειά. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν είχαμε μέρες ξεκούρασης. Θέλω να με ευχαριστήσω που δεν εγκατέλειψα ποτέ… Θέλω να με ευχαριστήσω που είμαι πάντα εγώ. Snoop Dogg, είσαι bad m…», κατέληξε λέγοντας ο δημοφιλής ράπερ.

Στην τελετή, που πραγματοποιήθηκε μπροστά από το Κέντρο Ψυχαγωγίας El Capitan στη Λεωφόρο του Χόλιγουντ, ήταν παρόντες ο παρουσιαστής τηλεοπτικών σόου Τζίμι Κίμελ, ο δισκογραφικός παραγωγός Κουίνσι Τζόουνς και ο ράπερ Dr. Dre.

Γεννημένος ως Calvin Broadus το 1971 στο Λονγκ Μπιτς πήρε το καλλιτεχνικό του όνομα από τη μητέρα του Μπέβερλι που του έλεγε αστειευόμενη ότι μοιάζει τον Snoopy από το κόμικ Peanuts.