Δωρεάν φιλοξενία 4.858 παιδιών στις δομές του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σε πλήρη ετοιμότητα βρήκε, για ακόμα μία χρονιά, τον μηχανισμό του δήμου Νεάπολης-Συκεών η ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ με τα οριστικά αποτελέσματα των ωφελούμενων μητέρων που εντάσσονται στο Πρόγραμμα  «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής 2019-2020».

Οι ωφελούμενες μητέρες, που εντάσσονται στο Πρόγραμμα, ενημερώθηκαν άμεσα με SMS στο κινητό τους τηλέφωνο ώστε να προσέρχονται από σήμερα, Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019, με αλφαβητική σειρά και να υποβάλουν αίτηση-δήλωση ενδιαφέροντος για τη δωρεάν φιλοξενία των παιδιών στους Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, όπως επίσης και τη δωρεάν συμμετοχή τους στα τμήματα των ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι ωφελούμενες μητέρες καλούνται να προσέρχονται κατά τις ώρες 9π.μ. έως 8μ.μ. κατά αλφαβητική σειρά ως εξής:
  • Τετάρτη 24 Ιουλίου: Όσοι το επώνυμό τους ξεκινά από Α-Ι,
  • Πέμπτη 25 Ιουλίου: Από Κ έως και Μ,
  • Παρασκευή 26 Ιουλίου: Από Ν έως και Σ, και
  • Δευτέρα 29 Ιουλίου: Από Τ έως Ω και όσων το επώνυμό τους είναι με λατινικούς χαρακτήρες

Οι αιτήσεις-δηλώσεις ενδιαφέροντος θα γίνονται στο Πολιτιστικό Κέντρο Συκεών (Κομνηνών 38, Συκιές, Τηλ.: 2310.638058), όπου στελέχη της Κοινωφελούς Επιχείρησης Υπηρεσιών του δήμου Νεάπολης-Συκεών (ΚΕΥΝΣ) θα εξυπηρετούν τους γονείς στην επιλογή των δομών και τμημάτων.

Οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει να έχουν μαζί τους το Voucher που εκδίδεται μέσω της σελίδας της ΕΕΤΑΑ και την ταυτότητά τους.

Να σημειωθεί ότι για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των εργαζόμενων ή άνεργων γονέων, ο δήμος Νεάπολης-Συκεών συμμετέχει στο πρόγραμμα με συνολικά 36 δομές, στις οποίες θα φιλοξενηθούν δωρεάν 4.858 παιδιά, από τα οποία τα 1.190 στους 23 Βρεφονηπιακούς και Παιδικούς Σταθμούς, τα 100 στα ΚΔΑΠμεΑ και τα 3.568 στα ΚΔΑΠ πολιτισμού, αθλητισμού κι εκπαίδευσης, με αποτέλεσμα να είναι ο πρώτος δήμος στη χώρα σε αριθμό προσφερόμενων θέσεων.