Δ. Καμμένος: “Μόνος μου υπερασπίζομαι τους ΑΝΕΛ”

«Αυτή τη στιγμή δεν υπερασπίζεται κανείς τους ΑΝΕΛ, μόνος μου τους υπερασπίζομαι» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων , Δημήτρης Καμμένος.

Σε συνέντευξή του στο Epsilon ο αντιπρόεδρος της Βουλής είπε ότι θα ζητήσει από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο να ρίξουν τους τόνους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Υπάρχει ένα πρόβλημα, αυτοί οι ελάχιστοι ακροαριστεροί έχουν ένα συσσωρευμένο μίσος κατά της Ορθοδόξου Εκκλησίας και βγαίνει μια εμπάθεια. Όλα αυτά είναι σκηνοθετημένα. Δημιουργούν εντυπώσεις στον κόσμο» είπε ο κ. Καμμένος και πρόσθεσε: «Όταν εμείς πιστεύουμε στη Θρησκεία, την Εκκλησία, οι ψηφοφόροι μας, ο ελληνικός λαός όλος και αποκαλούν κάποιοι σκοταδιστές και αναχρονιστές καιμεσαίωνα την απόφαση του ΣτΕ, τότε κάποιος πρέπει να υπερασπιστεί και την εκκλησία και την πίστη αλλά και τα πιστεύω του κόμματός του» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος.

«Θα πρέπει να ρίξουμε λίγο τους τόνους κατά της Εκκλησίας. Επειδή το είπαμε και στην Κ.Ο. και για τις άλλες κόντρες. Θα το προτείνω στον Πάνο σήμερα» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής.