Είναι έγκυος ή όχι η Χριστίνα Μπόμπα; Τι λέει η ίδια; (vd)

Η κούκλα μέλλουσα γυναίκα του Σάκη Τανιμανίδη, Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε χθες για να βρει τον αγαπημένο της στον Αγ. Δομίνικο. Πριν την αναχώρηση της στο δημοσιογράφο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο αποκάλυψε αν ευσταθεί η είδηση πως είναι έγκυος.

Αρχικά, η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την οργάνωση του γάμου της και την συμβολή του Τανιμανίδη σ’ αυτά αν και απομακρυσμένα. Στο βίντεο θα διαπιστώσετε πως μόνη της θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση σχετικά με την εγκυμοσύνη. Τελικά όμως είναι ή όχι έγκυος η λαμπερή κοπέλα του Τανιμανίδη;

«Πάλι ταξιδάκι… Να μην πάω κι εγώ να δω τον άντρα μου; Πρέπει, έχω ένα μήνα να πάω. Θα αργήσω να επιστρέψω αυτή τη φορά. Το περίμενα πως και πως. Θα πάμε διακοπές, θα περάσουμε όλοι ωραία το καλοκαίρι, θα παντρευτούμε κιόλας, ναι. Όλα καλά! Έτοιμα δεν είναι όλα από τώρα, δεν είμαι τόσο οργανωτική, αλλά πάνε πολύ καλά οι προετοιμασίες. Ο Σάκης δεν έχει βρει ακόμα τι θα φορέσει, αλλά κι αυτός τα προχωράει από μακριά».

Σε ότι αφορά τις φήμες για την εγκυμοσύνη ανέφερε: «Αν με ρωτάς αν είμαι έγκυος, που είναι η ερώτηση που πρέπει να μου κάνεις, δεν είμαι έγκυος» και πρόσθεσε αστειευόμενη η Μπόμπα: «Πρέπει να με ρωτάς γιατί μετά βγαίνει ότι είμαι και είναι καλό να λέω ότι δεν είμαι έγκυος».

Δείτε το βίντεο από τη Φωλιά των Κου Κου: