Εκδηλώσεις του Θ. Καράογλου με ομιλητή τον Άδωνη Γεωργιάδη

Τρεις εκδηλώσεις ενημέρωσης και συζήτησης για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα,  με κεντρικό ομιλητή τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνη Γεωργιάδη, διοργανώνει το Σαββατοκύριακο το πολιτικό γραφείο του Θ. Καράογλου.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 17 Μαρτίου στις 19.30 στα Κουφάλια (πνευματικό κέντρο «Κ. Χατζάκος»), η δεύτερη την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 11.00 στο Καβαλάρι (αίθουσα «Konstantinos Exclusive») και η τρίτη το απόγευμα της ίδιας ημέρας, στις 19.00, στην Επανομή (αίθουσα δημοτικού θεάτρου).

Θ. Καράογλου: «Να ενισχύσουμε τη διαδικασία ανοικτού διαλόγου»

«Κύριο ζητούμενο των εκδηλώσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο είναι να ενισχύσω τη διαδικασία ανοικτού διαλόγου του κόμματος με τη βάση μας. Με τους ανθρώπους, δηλαδή, που αποτελούν την ψυχή της Νέας Δημοκρατίας και βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τις κοινές μας ιδέες», εξηγεί ο Θ. Καράογλου.

«Να τους ακούσουμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, μα και να τους διαβεβαιώσουμε ότι η Νέα Δημοκρατία υπηρετεί απαρέγκλιτα την ιδρυτική της αρχή να κάνει διάλογο με την κοινωνία. Χωρίς παρωπίδες, χωρίς στεγανά, χωρίς αποκλεισμούς!», προσθέτει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΔ και καταλήγει:

«Για αυτό και οι τρεις πολιτικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσω αυτό το Σαββατοκύριακο λειτουργούν και ως κάλεσμα συστράτευσης προς όλους τους απογοητευμένους συμπατριώτες μας οι οποίοι νιώθουν προδομένοι και εξαπατημένοι από τα ψέματα και τις παλινωδίες της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.

Οι πόρτες της ΝΔ είναι ανοικτές για όλους τους Έλληνες, διότι στον δύσκολο αγώνα να ξαναφέρουμε το χαμόγελο και την πραγματική ελπίδα στον τόπο μας, δεν περισσεύει κανείς!».