«Εμπορική πύλη ο ΟΛΘ»

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΛΘ Α.Ε., με τον νέο πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας να υποστηρίζει ότι το λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπορεί να γίνε εμπορική πύλη και μεταφορικός κόμβος στρατηγικού ενδιαφέροντος.

«Ο Λιμένας Θεσσαλονίκης εμφανίζει σημαντικές αναπτυξιακές προοπτικές και θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια, προκειμένου να ισχυροποιήσει τη θέση του στην αγορά λιμενικών υπηρεσιών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης» τόνισε ο νέος Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ ΑΕ Σωτήριος Θεοφάνης.

Παράλληλα ευχαρίστησε την απερχόμενη διοίκηση για όσα προσέφερε στον οργανισμό τις ημέρες της θητείας της και την εύρυθμη λειτουργία που εξασφάλισε.

«Είμαστε έτοιμοι να εφαρμόσουμε το επενδυτικό μας σχέδιο»

«Είμαστε έτοιμοι να θέσουμε σε εφαρμογή το επενδυτικό μας σχέδιο διατηρώντας ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας και συνεννόησης με όλους τους φορείς. Είμαι πεπεισμένος ότι το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης μπορεί να καταστεί εμπορική πύλη και μεταφορικός κόμβος στρατηγικού ενδιαφέροντος για τη Μεσόγειο, τη Βαλκανική και τη ΝΑ Ευρώπη, διαδραματίζοντας πρωταγωνιστικό ρόλο στην ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας» υπογράμμισε ο κ. Θεοφάνης.