Ενημερωτικές εκδηλώσεις για καλλιέργεια βιομηχανικής κάνναβης από τον Άρη Φωκά

Κύκλο ενημερωτικών εκδηλώσεων για την καλλιέργεια της βιομηχανικής κάνναβης ξεκινά ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Άρης Φωκάς.

Η πρώτη εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 30 Μαρτίου, στις 19.00, στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, του δήμου Λαγκαδά.

«Ο δρόμος για μια ‘πράσινη’ επανάσταση με βάση τη βιομηχανική κάνναβη θα μπορούσε να αποτελέσει μια παραγωγική κι εμπορική δραστηριότητα πρώτης γραμμής με μεγάλες εξαγωγικές προοπτικές», αναφέρει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.

Ομιλητές στην εκδήλωση εκτός από τον κ. Φωκά θα είναι ο διευθύνων σύμβουλος της Progress Advisors, Νίκος Γκιουζέλης και ο καλλιεργητής βιομηχανικής κάνναβης Αντώνης Τσίπης.

«Σκοπός των εκδηλώσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο είναι να ενημερώσουμε τους Θεσσαλονικείς και δη τους κατοίκους της Β΄ περιφέρειας Θεσσαλονίκης, να τους ακούσουμε, να μιλήσουμε μαζί τους, να αφουγκραστούμε τις ανάγκες και τις αγωνίες τους, χωρίς στεγανά και αποκλεισμούς» τονίζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, υπογραμμίζοντας πως όλοι πρέπει να συστρατευθούμε, προκειμένου να αλλάξει σελίδα η χώρα και να βρει το βηματισμό της μέσα από ένα νέο παραγωγικό μοντέλο ανάπτυξης», τονίζει ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων.