Εντυπωσιακή η αντικαταστάτρια της Τζούλιας Νόβα στον «Τροχό της Τύχης» (pics)

Η Τζούλια Νόβα αποτελεί παρελθόν εδώ και λίγες ημέρες από τον «Τροχό της Τύχης», με την εκπομπή να έχει βρει την αντικαταστάτρια της.

Η ξανθιά παρέα του Πέτρου Πολυχρονίδη αποφάσισε να απέχει τηλεοπτικά, αφήνοντας πίσω της 2,5 χρόνια άψογης συνεργασίας και… πολλούς παραπονεμένους τηλεθεατές, οι οποίοι δεν μπορούν να φανταστούν το τηλεπαιχνίδι του Star χωρίς εκείνη.

Όπως η ίδια η Τζούλια αποκάλυψε, σκοπεύει να αφοσιωθεί στη μεγάλη της αγάπη, τη ζωγραφική, αφήνοντας κενή τη θέση της στο πλατώ του «Τροχού» και κάποια άλλη παρουσία.

Μια παρουσία η οποία βρέθηκε ύστερα από πολλά castings και αναμένεται να κάνει τη διαφορά αφού ουδεμία σχέση έχει με τη Νόβα.

Ποια είναι

Πρόκειται για την πρώην κοπέλα του Ηλία Βρεττού και μοντέλο, Σοφία Φυρού, της οποίας το όνομα ακούστηκε πολύ μετά το τροχαίο του Ηλία Βρεττού την Καθαρά Δευτέρα, στο οποίο ήταν εκείνη που οδηγούσε.

H νεαρή πέρασε από δοκιμαστικό παρουσία του Πέτρου Πολυχρονίδη κερδίζοντας τις εντυπώσεις και καταφέρνοντας να βρεθεί στην κορυφή της λίστας με τις επικρατέστερες.

Αν δεν υπάρξει η… απόλυτη ανατροπή, η Σοφία είναι το πρόσωπο που θα δούμε να αντικαθιστά τη Τζούλια Νόβα.

Μια έξυπνη επιλογή, καθώς εμφανισιακά οι δυο τους ουδεμία σχέση έχουν, κάτι που θα μετρήσει υπέρ της Σοφίας μιας και οι τηλεθεατές έχουν αποδείξει πως δεν αγαπούν τις απομιμήσεις.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης: Νικολέτα Ράλλη: Λέει «ευχαριστώ» στους followers της με καυτό μαγιό (pic)