Επίθεση κατά ριπάς Πατούλη σε Δούρου

Σε προσωπική κόντρα έχει αναγάγει ο Γιώργος Πατούλης την πολιτική αντιπαράθεση με την Ρένα Δούρου, αποκαλώντας «ψευδείς» τους ισχυρισμούς της Περιφέρειας Αττικής για την αντιπλημμυρική προστασία.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, σε γραπτή του δήλωση, επισημαίνει πως «η εξαφανισμένη Περιφερειάρχης, αντί να βγει και να ζητήσει μια δημόσια συγγνώμη για τα εγκληματικά λάθη και παραλείψεις της στο ζήτημα της αντιπλημμυρικής προστασίας, τόσο του Λεκανοπεδίου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, μας «ζητά και τα ρέστα» , εκδίδοντας ανακοινώσεις που είναι γεμάτες ψέματα κι ανακρίβειες».

Στην ίδια ανακοίνωση ο κ. Πατούλης καλεί την Ρένα Δούρου να απαντήσει σε συγκεκριμένα ερωτήματα:

– «πόσα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας που σχεδίασε η δική της Διοίκηση, έχουν μέχρι σήμερα ξεκινήσει και πόσα από τα 500 εκ. ευρώ που δήθεν έχει δεσμεύσει, έχουν εκταμιευθεί» ,

– «πως είναι δυνατόν για το ρέμα της Σαπφούς, από τη μια να ισχυρίζεται ότι δεν υπάρχει έγκυρη μελέτη για το έργο από το Δήμο Αμαρουσίου κι από την άλλη να εγκρίνει χρηματοδότηση και μάλιστα δύο φορές κι αυξημένη, για ένα έργο που η ίδια ισχυρίζεται ότι έχει ελλιπή μελέτη» κ.α .

«Νοιάζεται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας»

Τέλος την κατηγορεί ότι «μοιράζει τα έργα σύμφωνα με τα δικά της κριτήρια , κομματικά και προσωπικά», ότι «όπως και στην περίπτωση της Μάνδρας, έτσι και τώρα, πετά το μπαλάκι των δικών της ευθυνών, στο Δασαρχείο» καθώς και ότι «νοιάζεται μόνο για την καρέκλα της εξουσίας και τα προνόμια που της εξασφαλίζει».