Επιστρέφει στη φυλακή ο Κουφοντίνας

Σήμερα Παρασκευή καλείται να επιστρέψει στη φυλακή ο Δημήτρης Κουφοντίνας, μετά τη νέα άδεια που πήρε την περασμένη Κυριακή από τις αγροτικές φυλακές του Βόλου.

Η άδεια του ηγετικού στελέχους της «17Ν» ήταν τετραήμερη, ωστόσο προστέθηκαν και ακόμη δυο ημέρες για τις μετακινήσεις του από το Βόλο στον Βαρνάβα, όπου είναι το σπίτι του και αντίστροφα.

Αντιδράσεις για τη νέα άδεια

Η νέα άδεια, που χορηγήθηκε στον βαρυποινίτη της 17 Νοέμβρη είχε προκαλέσει αντιδράσεις, ενώ την έντονη καταδίκη τους εξέφρασαν εκτός από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, και οι ΗΠΑ.

«Καταδικάζουμε έντονα την πρόσφατη χορήγηση άδειας στον τρομοκράτη της 17 Νοέμβρη Δημήτρη Κουφοντίνα, ο οποίος έχει καταδικαστεί για πολλαπλές δολοφονίες, συμπεριλαμβανομένου μελών του προσωπικού της αποστολής των ΗΠΑ στην Ελλάδα. Αυτή είναι μια επαίσχυντη αδικία για τις οικογένειες των θυμάτων – οι τρομοκράτες δεν πρέπει να κάνουν διακοπές από τη φυλακή» αναφέρει σε ανάρτηση στο Twitter η εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ Χέδερ Νόιερτ.

«Αμετανόητοι δολοφόνοι δεν θα βγαίνουν από τη φυλακή» τόνισε από την πλευρά του σε ανάρτησή του στο Twitter ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.