Ευριπιώτης για το πρόβλημα υγείας: «Επτά ώρες δεν ήμουν στη Γη»

Σε φάση ανάρρωσης και αποκατάστασης βρίσκεται ο Κώστας Ευριπιώτης, μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την επέμβαση στο κεφάλι στην οποία υποβλήθηκε.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Espresso για τις δύσκολες στιγμές που έζησε και για το πώς διαπίστωσε το πρόβλημα.

«Για εφτά ώρες δεν ήμουν στη Γη. Τόσο κράτησε το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκα για να αφαιρεθεί η φλεγμονή που είχα στο κεφάλι μου. Ήταν μια πολύ σοβαρή εγχείρηση, που δεν θέλω να ζήσει κανένας. Δοξάζω τον Θεό, γιατί τώρα νιώθω καλά. Είμαι κουρασμένος και το μόνο που πρέπει να κάνω τώρα είναι να έχω ηρεμία. Για όσο χρειαστεί, θα απέχω. Με την υγεία μας δεν παίζουμε», δήλωσε αρχικά.

Πώς αντιλήφθηκε το πρόβλημα ο Κώστας Ευριπιώτης

Όσον αφορά το πώς ξεκίνησε η περιπέτεια, ο δημοφιλής ηθοποιός δήλωσε:

«Πήγαινα να πω τα λόγια του κειμένου και σταματούσα απότομα. Εγώ δεν αντιλαμβανόμουν τίποτα στις πρόβες. Νόμιζα ότι όλα βαίνουν καλώς. Πήγαινα να κάνω φινάλε και ξαφνικά έλεγα άλλα πράγματα που δεν είχαν σχέση με το κείμενο. Ωστόσο, οι συνάδελφοί μου διαπίστωσαν το πρόβλημα. Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό που πέρασα ήταν μια πολύ μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, η οποία μου παρουσιάστηκε εντελώς ξαφνικά.

Πήγα έκανα μια μαγνητική και διαπίστωσα ότι κάτι δεν πάει καλά. Κατόπιν έκανα εγκεφαλογραφήματα για να δω τι τρέχει ακριβώς. Υποβλήθηκα σε δύσκολη επέμβαση η οποία είχε επιτυχία. Το τηλέφωνο δεν το ανοίγω πλέον και αποφεύγω κάθε είδους συνομιλία. Θέλω ηρεμία, ένα βιβλίο και να βρίσκομαι στη θάλασσα».

Ερωτηθείς αν θα επιστρέψει σύντομα στο θεατρικό σανίδι, απάντησε: «Πλάκα μου κάνεις; Εδώ δεν ήξερα αν θα ζήσω, θα επιστρέψω στο θέατρο; Θεού θέλοντος, ό,τι γίνει θα γίνει τον χειμώνα».