Ζησάκης: «Διαταράχθηκαν οι σχέσεις μου με συναδέλφους από “Το σόι σου”»

Ο Ευθύμης Ζησάκης έλυσε τη σιωπή του και μίλησε για τους λόγους που οδήγησαν στο να αποχωρήσει από τη σειρά «Το σόι σου» και για τη διατάραξη των σχέσεών του με κάποιους εκ των συναδέλφων του.

Όπως αποκάλυψε στο TV Έθνος, όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες, όταν ο ίδιος αντιμετώπισε ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα.

«Πριν από μερικούς μήνες, κατά τη διάρκεια των τελευταίων γυρισμάτων για τη σεζόν που τελείωσε, αντιμετώπισα ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα στο οποίο δεν θέλω να αναφερθώ. Πάτησα ένα pause σε όλα τα πράγματα της επαγγελματικής αλλά και της προσωπικής μου ζωής, στα οποία δεν μπορούσα να αντεπεξέλθω», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ενώ ως άνθρωπο με διακρίνει η συνέπεια, δεν θα σου κρύψω πως υπήρξαν φορές που καθυστέρησα να πάω σε κάποια γυρίσματα και κάποιες συναντήσεις. Οπότε προκλήθηκε πρόβλημα στη ροή των γυρισμάτων, κάτι το οποίο διατάραξε τις σχέσεις μου με κάποιους συναδέλφους μου. Το λάθος μου ήταν ότι έπρεπε από την αρχή να βρω μια λύση με το κανάλι και να μη φτάσω στο σημείο να είμαι ασυνεπής» .

Ανοικτός σε συζητήσεις ο Ζησάκης

«Το Σόι ήταν μία από τις σημαντικότερες στιγμές της επαγγελματικής μου πορείας. Από εκεί και πέρα δεν έχουν υπάρξει συζητήσεις για τη συνέχειά μου στη σειρά», ανέφερε στη συνέχεια ο ηθοποιός και κατέληξε λέγοντας:

«Ο κύκλος του συγκεκριμένου ρόλου δεν έχει κλείσει 100%. Ίσως υπάρξουν κάποιες γκεστ εμφανίσεις. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε, όμως, ναι, είμαι εκτός σειράς. Ήταν μια απόφαση που πήραμε με το κανάλι από κοινού».