Ηλίας Βρεττός: Η πρώτη ανακοίνωση των γιατρών

Στην ορθοπεδική  του Γενικού Κρατικού Νίκαιας, μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα βρέθηκε ο τραγουδιστής Ηλίας Βρεττός, εχθές το πρωί.

Εχθές το βράδυ ο τραγουδιστής μετά την έκταση που πήρε το θέμα, θέλησε να ευχαριστήσει όσους του ευχήθηκαν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Ανέβασε λοιπόν μια φωτογραφία του με την εξής λεζάντα:

«Αφού ζω όλα καλά… Η αγάπη σας δύναμή μου στην περιπέτεια μου που ξεκινάει… Σας ευχαριστώ από καρδιάς…»

Αφού πέρασε το απαραίτητο 24ωρο ένας απ’ τους γιατρούς που τον κουράρει προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση στις κάμερες του Πρωινού:

«Ο Ηλίας Βρεττός προσήλθε στην εφημερία μετά τον βαρύ τραυματισμό του, που μπορεί να συγκεντρωποιηθεί στο εξής πλάνο. Κατά σειρά βαρύτητος έχει ένα κάταγμα στην περιοχή της κοτύλης, αρκετά σοβαρό… Κάταγμα στο σύστοιχο μηριαίο στη δεξιά μεριά και κάταγμα βραχιονίου από την δεξιά πλευρά. Οι κακώσεις αυτές είναι χειρουργικές και προγραμματίζεται επέμβαση ολικής αποκατάστασης… Η εγχείρηση θα γίνει όταν σταθεροποιηθεί η κλινική κατάσταση του τραγουδιστή. Η σημερινή του κατάσταση είναι εξαιρετική. Επικοινωνεί. Μιλήσαμε μαζί τώρα, για μισή ώρα. Του περιέγραψα την κατάσταση πως έχει. Η κλινική εικόνα της κοπέλας είναι πολύ πιο ελαφρά και δεν νοσηλεύεται στη δική μας κλινική», ανέφερε ο γιατρός μη δίνοντας λεπτομέρειες για την ακριβή ημερομηνία της επέμβασης.

Δείτε το βίντεο: