Ο Ηλίας Γκότσης ξεκαθαρίζει: «Δεν είμαι Αλβανός»

Τα περί αλβανικής καταγωγής που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κλήθηκε να σχολιάσει ο Ηλίας Γκότσης, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν είναι Αλβανός και ότι είναι «γέννημα θρέμμα Έλληνας».

Ερωτηθείς από το περιοδικό People για το γεγονός ότι γράφοντας το όνομά του στη μηχανή αναζήτησης της google εμφανίζεται δίπλα η λέξη «Αλβανός», ο νικητής του Survivor απάντησε:

«Είμαι γέννημα θρέμμα Έλληνας. Ο παππούδες μου είναι από την Τρίπολη και οι γονείς μου από την Αθήνα. Διάφορες πληροφορίες μπορεί να γραφτούν στο Διαδίκτυο. Από εκεί και πέρα, δεν βγήκα ποτέ να διαψεύσω κάτι. Άπαξ και με ρωτάς, είναι κάτι που δεν ισχύει».

Ο Ηλίας Γκότσης δε θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για τη νίκη του στο ριάλιτι επιβίωσης και για το αν πήγε εξ αρχής στον Άγιο Δομίνικιο έχοντας ως στόχο το βραβείο.

«Όποιος πει ότι μπήκε στο Survivor χωρίς να θέλει να κερδίσει είναι ψεύτης. Όλοι ήθελαν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, γιατί όχι και στη νίκη. Το ίδιο κι εγώ. Έκανα τα πάντα για να φτάσω στο τέλος, παραμένοντας όμως ο εαυτός μου», απάντησε.,

Όσον αφορά τους φανατικούς υποστηρικτές του στα social media, αλλά και όσους δεν τον συμπάθησαν, ο ίδιος σχολίασε: «Ο καθένας μπορεί να εκφέρει την άποψή του. Είναι κατανοητό πως δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Σε ό,τι αν κάνεις θα υπάρχουν υποστηρικτές, αλλά και άνθρωποι που θα κατακρίνουν. Σημασία έχει να φιλτράρουμε τις κριτικές και να κρατάμε όσα θα μας κάνουν καλύτερους».

Παραδέχτηκε, πάντως, ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διαβάσει κάτι εξωφρενικό γι’ αυτόν. «Ίσως γιατί δεν το ψάχνω ιδιαίτερα…», εξηγεί.