Πηγή φωτ: AP

ΗΠΑ: Γυναίκα στην Ιντιάνα δέχεται καρτ-ποστάλ με 60 χρόνια καθυστέρηση

Μια γυναίκα από την Βόρεια Ιντιάνα στις ΗΠΑ, έλαβε μια ταχυδρομική κάρτα που της είχε στείλει η μητέρα της από τη νότια Καλιφόρνια πριν από περίπου 60 χρόνια.

Η κάρτα έφτασε στα χέρια της παραλήπτριας την περασμένη εβδομάδα, από την Κριστίν Κομπς, διευθύντρια ενός ξενοδοχείου (Quality Inn & Suites) στο Γκόσεν, όπου και βρέθηκε η κάρτα σε ένα συρτάρι ενώ καθάριζαν τον χώρο.

Το Goshen News αναφέρει ότι η ταχυδρομική κάρτα εστάλη στις 26 Αυγούστου 1958, και στις γραμμές της περιγράφονται μέρος των περιπετειών από την εποχή που η μητέρα της παραλήπτριας ζούσε στη νότια Καλιφόρνια. Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια φωτογραφία με φοίνικες και έναν δρόμο γειτονιάς. Τα ταχυδρομικά τέλη που πληρώθηκαν εκείνη την εποχή ήταν μόλις τρία λεπτά.

“Είναι μια κάρτα της μητέρας μου”

«Κοίταξα την ημερομηνία και σκέφτηκα πόσο παράξενο είναι αυτό» είπε η Κομπς και έτσι κοίταξε το όνομα του παραλήπτη που κατοικούσε πολύ κοντά σε ένα βοηθητικό κέντρο κοντά στο ξενοδοχείο.

«Είναι μια κάρτα της μητέρας μου» είπε η παραλήπτρια «και δεν έχω πολλά πράγματα δικά της πια» πρόσθεσε.

Κανείς δεν ξέρει πως κατέληξε η ταχυδρομική κάρτα στο ξενοδοχείο, αλλά η Κομπς ήταν ευτυχής που βρήκε τον άνθρωπο που έπρεπε να την παραλάβει 60 χρόνια πριν.

«Το να έχεις μια καρτ ποστάλ σε αυτή την καλή κατάσταση είναι εκπληκτικό» δήλωσε η Γκονγκουερ. «Χαίρομαι που μπορώ να σε βλέπω να χαμογελάς σήμερα» απάντησε η Κομπς.

Πηγή: Associated Press