Ηράκλειο: Ιδιοκτήτης κατοικίας επιτέθηκε σε δύο τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ

Επίθεση από ιδιοκτήτη κατοικίας σε συγκρότημα κατοικιών στην Λυγαριά Ηρακλείου δέχθηκε σήμερα κλιμάκιο αποτελούμενου από δύο τεχνικούς του Διαχειριστή του Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ)

Όπως έγινε γνωστό, οι δύο τεχνικοί βρέθηκαν στην περιοχή προκειμένου να ερευνήσουν καταγγελία που έγινε για ρευματοκλοπή, όταν δέχθηκαν την επίθεση του ιδιοκτήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το περιστατικό έχει κατατεθεί ήδη μηνυτήρια αναφορά, ενώ ανακοίνωσε εξέδωσε ο ΔΕΔΔΗΕ.

Σ’ αυτή αναφέρεται συγκεκριμένα:

«Ο ΔΕΔΔΗΕ εκφράζει τη βαθύτατη λύπη αλλά και τον αποτροπιασμό του για την βάναυση επίθεση που δέχθηκαν δυο εργαζόμενοί του από καταναλωτή, την Παρασκευή 10 Αυγούστου 2018, στο Ηράκλειο Κρήτης. Η διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ θεωρεί επιβεβλημένη την παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, και δεσμεύεται ότι θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα, εξαντλώντας τα περιθώρια αυστηρότητας που της παρέχει ο νόμος. Η ανοχή σε οποιουδήποτε είδους φαινόμενα παρενόχλησης, εκφοβισμού και πόσο μάλλον άσκησης βίας, είναι μηδενική και η διοίκηση της εταιρίας είναι αποφασισμένη να προστατέψει με κάθε τρόπο τους εργαζόμενούς της από αντικοινωνικές συμπεριφορές που επιδεικνύει μερίδα των καταναλωτών. Στους άτυχους εργαζόμενους και στις οικογένειές τους, εκφράζουμε την πλήρη συμπαράσταση και υποστήριξή μας».