Η βουτιά της Δ. Βανδή που παραλίγο να χάσει το μαγιό της (pic)

Το φετινό καλοκαίρι η Δέσποινα Βανδή το περνάει στην Αθήνα, λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της.

Από Τετάρτη έως Κυριακή βρίσκεται στο θέατρο «Άλσος» πρωταγωνιστώντας στο μιούζικαλ υπερπαραγωγή «Το δικό μας σινεμά», το οποίο σημειώνει τεράστια επιτυχία, ενώ τις δύο ημέρες της εβδομάδας που κάθεται φροντίζει να χαλαρώνει μαζί με αγαπημένους της φίλους σε παραλίες της πρωτεύουσας.

Έτσι, λοιπόν, το απόγευμα της Τρίτης, η Δέσποινα μαζί με την κόρη της, Μελίνα, τις κολλητές της, Μαρία Χολέβα και Μάνια Ντέλου, αλλά και συναδέλφους της από το θέατρο, φόρεσαν τα μαγιό τους και έδωσαν ραντεβού στο Λαγονήσι, όπου έκαναν τις βουτιές τους, σε ένα διάλειμμα από την καθημερινή τους ρουτίνα.

Όλοι μαζί έγιναν μια όμορφη παρέα και αρκέστηκαν μόνο στο να κολυμπήσουν στα γαλάζια νερά της θάλασσας, αλλά έκαναν και sup μέσα στο νερό, ενώ δεν σταμάτησαν να βγάζουν φωτογραφίες για τα social media.

Το πρωί της Τετάρτης, ωστόσο, η Δέσποινα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πιο εντυπωσιακή φωτογραφία που έβγαλε κατά τη διάρκεια αυτής της απόδρασής της στη θάλασσα. Πρόκειται για ένα στιγμιότυπο, στο οποίο απεικονίζεται η ίδια να κάνει ένα θεαματικό άλμα προς τη θάλασσα, φορώντας μόνο το λευκό μπικίνι της. «Περιμένετε ρε παιδιά!!!Φύγατε όλοι για διακοπές! Πάρτε με μαζί σας! Μην είστε τέτοιοι!!! #akomastinathina #summer2019 #greeksummer #athens», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που το συνόδευε.