Η επίσημη ανακοίνωση του Open για την εκπομπή του Π. Κωστόπουλου «Όλα λάθος»

Το μεσημέρι της Τετάρτης έκανε την πρώτη επίσημη τηλεοπτική του εμφάνιση ως παρουσιαστής του Open ο Πέτρος Κωστόπουλος καλεσμένος στο «Για την Παρέα» του Νίκου Μουτσινά.

Εκεί μίλησε για το νέο του τηλεοπτικό project στο νεοσύστατο κανάλι, που θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 16/3 στη μεσημεριανή ζώνη και θα προβάλλεται 14:30-17:30.

Λίγη ώρα αργότερα, ο τηλεοπτικός σταθμός έβγαλε την επίσημη ανακοίνωσή του Open για τον πρώην εκδότη και παρουσιαστή.

Διαβάστε τη αναλυτικά:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έρχεται τα Σαββατοκύριακα με «Όλα λάθος» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 14.30 στο OPEN- μαζί του η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου

Θα μπορούσε να ήταν talk show, βραδινή εκπομπή, μαγειρικό ριάλιτι, κοινωνικό …πείραμα αλλά και εκπομπή λόγου και τέχνης!

Είναι όμως… όλα λάθος! Πρωτότυπη ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μαζί του την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου.

Όταν η άποψη συναντά το χιούμορ στο «μαγικό κόσμο» της showbiz αλλά και της τηλεόρασης, εκεί που γίνονται… όλα λάθος!

Ο Πέτρος, η Άννα Μαρία και η Μαντώ, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:30, μετρούν αντίστροφα τα τελευταία «καυτά» νέα, ενώ σατιρίζουν αλλά και κουβεντιάζουν με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους, για τα λάθη αλλά και τα σωστά της ζωής τους.

Όχι μόνο τους «λαμπερούς» αλλά και τους άλλους, τους… «αθέατους», που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα.