Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια!

Παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια είναι η κορυφαία στις κορυφαίες της Google στην Ελλάδα για το 2018, η κριτής του Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου!

Εδώ και καιρό κυκλοφορούν φήμες ότι είναι ζευγάρι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί από κανέναν από τους δύο. Στην εκπομπή «Happy Day» αποκαλύφθηκε όμως το μεγάλο μυστικό της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Η κριτής του ριάλιτι μόδας του Star είναι παντρεμένη εδώ και 3,5 χρόνια στις ΗΠΑ με έναν αρχιτέκτονα, τον Γιάννη. Όπως ανέφερε το σχετικό ρεπορτάζ της εκπομπή το ζευγάρι έζησε έναν θυελλώδη έρωτα που σφραγίστηκε το 2015 στο Λος Άντζελες.

Ωστόσο το ζευγάρι δεν είναι πλέον μαζί αφού από τον Μάρτιο δεν υπάρχει καμία επαφή μεταξύ τους. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν η Γιάννα Τερζή και ο Δημήτρης Γιαννέτος.

Στην εκπομπή προβλήθηκαν μάλιστα και φωτογραφίες από τον γάμο του ζευγαριού στο Λος Άντζελες. Όπως τονίστηκε μάλιστα ο γάμος δεν έγινε για λόγους γραφειοκρατικούς και για την παραμονή της Ηλιάνας στις ΗΠΑ καθώς το ειδύλλιό τους ήταν θυελλώδες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε επίσης: Οι «απαγορευμένες» φωτογραφίες της Κρεμλίδου για το Playboy! (pics)