Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποχαιρετά το My Style Rocks

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram θέλησε να αποχαιρετήσει το My Style Rocks η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η φετινή οικοδέσποινα του δεύτερου κύκλου του show μόδας, λίγες ώρες μετά τον τελικό του όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Φωτεινή Τράκα, μέσα από ένα μακροσκελές κείμενο ευχαρίστησε τόσο την παραγωγή του Acun Ilicali και τους συνεργάτες της, όσο και το τηλεοπτικό κοινό που χωρίς αυτό όπως έγραψε δεν θα ήταν τίποτα το ίδιο.

«Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» έγραψε η παρουσιάστρια του My Style Rocks.

View this post on Instagram

Μια αληθινά οικογενειακή ατμόσφαιρα, Μια συνεργασία τρομερή, Μια εκπομπή που χαίρομαι από καρδιάς που ήμουν και εγώ ένα από τα μέλη της, 5 μήνες, 20 εβδομάδες (120 outfit) με πολύ κούραση, άγχος, αγάπη, κατανόηση, σεβασμό, πειθαρχία, γέλιο, κλάμα..και όλα τα ωραία που μας κάνουν να αισθανόμαστε άνθρωποι! Σας ευχαριστώ όλους και χαίρομαι για κάθε έναν ξεχωριστά που γνώρισα, γιατί με δίδαξε κάτι.. Γιατί η μόδα μπορεί να αλλάζει, τα ρούχα μπορεί να μην είναι πάντα πετυχημένα, αλλά το ΣΤΥΛ είναι αυτό που μετράει, μόνο η ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ «ΜΙΛΑΕΙ» ! Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Στην παραγωγή @acunmedya @acunmedyaglobal @acunilicali Στον Άγγελο Χριστόπουλο @jkrios123 @panagiotachoreva @koubaki @esratuyluoglu @stamoulimarianthi @nikol_e_ @costas_potamianos @grigorakakis_kostas @emisyesir @athenazotou @lamp_pap @christos.ka @iromar16 @t.kappas @themis_mertiris @elias_makridis @tasosper @gp2323 Στο @skaitv.gr και το γραφείο τύπου @charisgoulios @christinamousouli @zanni_katerina @ellakiou Στους συνεργάτες μου @stelioskoudounaris @betty_maggira @dimitrisargyropoulos @dimitrisdimitroulis @tzela @galla_kommwtiria @kaliodishen1 @elenakomova @aristides_zois Σε όλους τους τεχνικούς οπερατέρ, ηχολήπτες, βοηθούς Σε όλα τα κορίτσια που έλαβαν συμμετοχή Σε όλους τους καλεσμένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους Στην @irene_angelopoulos_couture για την υπέροχη δημιουργία της μαζί με τα λαμπερά κοσμήματα @vourakisjewels Σε όσους δεν έχουν Instagram, γιατί η Ομάδα μας είναι ΜΕΓΑΛΗ Και φυσικά Σε όλους εσάς, γιατί τίποτα δεν θα είχε νόημα χωρίς τη συντροφιά σας, την αγάπη σας, την υποστήριξη σας ♥️♥️♥️ @grmystylerocks @skaitv.gr 10-9-2018 —> 1-2-2019

A post shared by Konstantina Spyropoulou (@konstantinaspyropoulou) on