Η μεταμόρφωση της Ματσούκα σε Κένεντι «προκαλεί» ζαλάδες (pics)

Η Δήμητρα Ματσούκα ως Τζάκι Κένεντι και η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαρία Κάλλας εντυπωσιάζουν στη νέα παράσταση του Σταμάτη Φασουλή για τη ζωή του Αριστοτέλη Ωνάση.

O ηθοποιός και σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής ετοιμάζεται πυρετωδώς για το ανέβασμα επί σκηνής της συναρπαστικής ζωής του Αριστοτέλη Ωνάση, με τον ίδιο στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Η παράσταση «Ωνάσης – Τα θέλω Όλα» του Σταμάτη Φασουλή αποτελούμενη από ένα θίασο 30 ηθοποιών, βασισμένη σε διεθνή βιβλιογραφία, δημοσιογραφική έρευνα και προσωπικές μαρτυρίες, δεν θα αποτελέσει μια απλή εξιστόρηση των γεγονότων, αλλά μια θεατρική απόδοση με όλα τα στοιχεία του γνήσιου θεάτρου, δράση, σασπένς, ύβρη και κάθαρση. Πριν από λίγες μέρες είδαμε την πρώτη φωτογραφία από την απίστευτη μεταμόρφωση του Φασουλή που ανέβηκε στο Instagram από τον Πάνο Κατσαρίδη, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρείας «Θεατρικές Σκηνές».

Οι πρώτες φωτογραφίες

Στους γυναικείους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Δήμητρα Ματσούκα ως Τζάκι Κένεντι και η Κατερίνα Παπουτσάκη ως Μαρία Κάλλας. Την πρώτη σύζυγο του Αριστοτέλη Ωνάση, Τίνα Λιβανού θα υποδυθεί η Ευγενία Δημητροπούλου. Οι πρώτες φωτογραφίες από τις πρόβες ανέβηκαν στο Instagram και οι ηθοποιοί μεταμορφώθηκαν από τα χέρια του make up artist Αχιλλέα Χαρίτου.

Δείτε τις εικόνες:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

«Ωνάσης-τα θέλω όλα». #backstage @theatrikesskines #pallastheatre #jackiekennedy

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dimitra Matsouka (@dimitra_matsouka_official) στις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είναι η Jackie O και τα θέλει όλα @dimitra_matsouka_official @theatrikesskines #pallastheater #newproject #thisoctober #onassis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Katsaridis (@panoskatsaridis) στις