Η Πόπη Τσαπανίδου συγκλονίζει μιλώντας για το νεκρό σύζυγο της (vd)

Η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου βρέθηκε καλεσμένη της Κατερίνας Καραβάτου και κατά τη διάρκεια της συζήτησης τους της δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει για το νεκρό της σύζυγο.

Η Πόπη Τσαπανίδου έχει βιώσει μια τραγική ιστορία καθώς στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια κατάσταση που κανένας δεν θα μπορούσε να περιμένει. Ο σύζυγος της πέθανε από ηλεκτροπληξία, ενώ περίμεναν να γεννηθούν οι δίδυμες κόρες τους. Η δημοσιογράφος με το σύζυγο της νεκρό, έπρεπε να βρει το κουράγιο να συνεχίσει τη ζωή της.

«Αν μου έλεγες ότι μία τέτοια κατάσταση την περνάνε οι άνθρωποι θα σου έλεγα τότε ‘έλα μωρέ σαλεμένοι βγαίνουν’ γιατί είναι δύσκολο… Μπορείς όμως, μέσα από τις δυσκολίες, να επενδύσεις περισσότερο στον εαυτό σου, να αγαπήσεις τον κόσμο, να καταλάβεις τη σημασία της ζωής για να βγεις με πολύ λίγες πληγές…», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Η Κατερίνα Καραβάτου σχολίασε συγκινημένη: «Εγώ θυμάμαι παλιά από τη Θεσσαλονίκη ακόμα, που είχα ακούσει ότι ερωτεύτηκες έναν άνθρωπο, άλλαξες τη ζωή σου, ήρθες εδώ, κάνατε ένα παιδάκι, μένεις έγκυος και περιμένεις δίδυμα και λίγο μετά ο σύζυγός σου σκοτώνεται από ηλεκτροπληξία. Όταν το άκουσα νόμιζα ότι είναι αστικός μύθος και σου το λέω στα αλήθεια…Έλεγα είναι δυνατόν να της έχει συμβεί; Γίνεται;»

Τότε η Πόπη Τσαπανίδου πρόσθεσε: «Βρίσκεις το θάρρος, αρκεί να πάρεις απόφαση ότι η ζωή πάει μπροστά… Είναι αδύνατον να ξαναγυρίσουμε στο χθες. Το χθες τελείωσε, δεν θα το έχουμε ποτέ. Το παίρνεις απόφαση και λες ‘τώρα θα κοιτάξω μπροστά’».

Δείτε το βίντεο με το απόσπασμα από τη συνέντευξη της: