Η ρουτίνα της Ναόμι Κάμπελ όταν ταξιδεύει αεροπορικώς

ροη

Η Ναόμι Κάμπελ μοιράστηκε με τους θαυμαστές της ρουτίνα που ακολουθεί, όταν ταξιδεύει αεροπορικώς.

Η Βρετανίδα σούπερ μόντελ και ηθοποιός καλωσόρισε τους θαυμαστές της σε ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο καταγράφει ένα ταξίδι από τη Γαλλία στο Κατάρ.

“Αγαπώ να ταξιδεύω. Γεννήθηκα να ταξιδεύω” λέει η Κάμπελ στην κάμερα. “Μου αρέσει να βρίσκομαι παντού και πουθενά ταυτόχρονα” πρόσθεσε.

Και όπως και κάθε άλλος ταξιδιώτης με αεροπλάνο, δεν μπορεί να αντισταθεί στα σνακ και τα ελαφρά αναγνώσματα σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου. Το μοντέλο αγοράζει σοκολάτες (“παίρνω αυτό και δεν με νοιάζει!”), και προσθέτει ένα σακουλάκι ζελεδάκια και ένα περιοδικό.

Μετά την επιβίβαση στο αεροπλάνο, η Κάμπελ βγάζει ένα ζευγάρι γάντια και μαντηλάκια για απολύμανση. Στη συνέχεια σκουπίζει κάθε ορατή επιφάνεια στη θέση της που βρίσκεται στην πρώτη θέση του αεροσκάφους, το τραπεζάκι, την τηλεόραση και το τηλεχειριστήριο.

“ Καθαρίστε όλα όσα αγγίζετε” συμβουλεύει. “Οτιδήποτε θα μπορούσατε να αγγίξετε … Αυτό είναι που κάνω σε κάθε αεροπλάνο που μπαίνω. Δεν με νοιάζει τι σκέφτονται οι άνθρωποι για μένα, είναι η υγεία μου και με κάνει να νιώθω καλύτερα”.

 

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.