Η Τζένιφερ Άνιστον απαντά γιατί “δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα”

Για το διαζύγιο με το δεύτερο σύζυγο της και για την απόκτηση ενός παιδιού μίλησε μεταξύ άλλων η Τζένιφερ Άνιστον  στο περιοδικό Instyle.

“Είναι πολύ τρελό. Οι παρερμηνείες είναι ότι το “Η Jen δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα” και το ότι “η Jen αρνείται να κάνει μωρό επειδή είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της. Ή ότι είμαι λυπημένη και καταρρακωμένη. Αρχικά, με όλον τον σεβασμό, δεν είμαι καταρρακωμένη” τονίζει η αγαπημένη ηθοποιός, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό από τον δεύτερο σύζυγο της, Justin Theroux.

Η διάσημη ηθοποιός απάντησε επίσης για τις συνεχείς εικασίες για το πότε ή αν θα κάνει ποτέ παιδιά: “Κανείς δεν εξετάζει πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι για τον σύντροφό μου και για μένα αυτό το θέμα” είπε στο περιοδικό.

“Και δεύτερον, αυτές είναι απερίσκεπτες υποθέσεις, κανένας δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Δεν ξέρουν τι μπορεί να έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά. Υπάρχει μία πίεση στις γυναίκας να γίνουν μητέρες, και αν δεν γίνουν, τότε είναι χαλασμένα “προϊόντα” αναφέρει και προσθέτει: ” Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη δεν είναι να αναπαραχθώ. Ίσως να έχω άλλα πράγματα τα οποία πρέπει να κάνω;”

Η Άνιστον, έθιξε επίσης τον σεξισμό που υπέστη καθ ‘όλη τη σταδιοδρομία της. “Είχα σίγουρα το μερίδιο μου στο σεξισμό στα ΜΜΕ”, δήλωσε η 49χρονη.

“Τις γυναίκες τις ξεχωρίζουν και χωρίζονται μεταξύ τους με βάση την εξωτερική εμφάνιση και τα ρούχα και επιφανειακά πράγματα. Όταν ένα ζευγάρι χωρίζει στο Χόλιγουντ, είναι η γυναίκα που είναι περιφρονημένη, η γυναίκα μένει λυπημένη και μόνη της, είναι η αποτυχία. Πότε ήταν η τελευταία φορά που διάβασες για έναν διαζευγμένο, άτεκνο άνδρα που αναφέρεται ως γεροντοκόρος;”.