Η Φουρέιρα «τρέλανε» τη Ρουμανία με τους αισθησιακούς χορούς της (vd)

«Πανικό» προκάλεσε και σε μουσικό live show – Φεστιβάλ της Ρουμανίας η Ελένη Φουρέιρα ως μέλος της κριτικής επιτροπής, αλλά φυσικά και ως τραγουδίστρια!

H «εκρηκτική» τραγουδίστρια συμμετείχε μαζί με άλλους καταξιωμένους καλλιτέχνες στην κριτική επιτροπή της φετινής τριήμερης διοργάνωσης Golden Stag (Cerbul de Aur), του καναλιού TVR, που ξεκίνησε το βράδυ της Πέμπτης στην κεντρική πλατεία της πόλης Brasov και κορυφώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

«Η βασίλισσα της Pop στην Ελλάδα»

Παρουσιάζοντας την Ελένη, η παρουσιάστρια του show την χαρακτήρισε «βασίλισσα της pop σκηνής στην Ελλάδα» και αναφέρθηκε στην θριαμβευτική της εμφάνιση στην Eurovision, ενώ στα backstage η τραγουδίστρια συναντήθηκε και φωτογραφήθηκε με την παγκοσμίου φήμης Αμερικανίδα συνάδελφό της Nicole Scherzinger, η οποία τραγούδησε στη διοργάνωση, όπως και ο James Blunt.

Η Ελένη τραγούδησε την τελευταία μέρα του φεστιβάλ, το βράδυ του Σαββάτου και ξεσήκωσε το κοινό με το δικό της μοναδικό τρόπο, ερμηνεύοντας επί σχεδόν είκοσι λεπτά, hits από την προσωπική της δισκογραφικά, αλλά και ξένα, καθώς και το «Fuego».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εμφάνιση της στο show:

Δείτε επίσης: Στη Θεσσαλονίκη η Στάη, ξεκινάει στο Epsilon TV