Θεοδωράκης: «Μας λάβωσαν, δεν μας σκότωσαν – Συνεχίζουμε» (vd)

Με ανάρτησή ενός βίντεο στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης έδωσε το δικό του στίγμα σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο κόμμα του με τις ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών.

«Ορισμένες λένε τις τελευταίες ώρες ό,τι: «πάει το Ποτάμι, τελείωσε. Και όντως το προσπαθούν πολύ. Θέλω να τους πω λοιπόν, ό,τι το Ποτάμι είναι οι χιλιάδες εθελοντές που συμμετείχαν στο συνέδριο του πριν δύο μήνες» αναφέρει συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης στο μήνυμά του.

Και προσθέτει: «Το Ποτάμι, είναι τα στελέχη του, που μόλις προχθές ΟΜΟΦΩΝΑ – και μαζί με βουλευτές και ευρωβουλευτές – είπαν ότι δεν θα παζαρέψουμε τις αρχές μας και η πατρίδα είναι πάνω από μικρά και μεγάλα συμφέροντα».

«Εσύ λοιπόν, που ποτέ δεν σου χαρίστηκε τίποτα. Εσύ που αηδιάζεις με τα μικροκομματικά παιχνίδια και δεν θέλεις να βλέπεις τη Βουλή σε αυτά τα χάλια να ξέρεις: Μας λάβωσαν, δεν μας σκότωσαν. Δεν μας σταμάτησαν – συνεχίζουμε» καταλήγει στο Twitter, ο επικεφαλής του Ποταμιού.