Θεσσαλονίκη: Άνοιξε τις πύλες της η Furnidec Business

Άνοιξε τις πύλες της η Furnidec Business, η μεγάλη έκθεση για το έπιπλο που διοργανώνει η ΔΕΘ-Helexpo στη Θεσσαλονίκη. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Στα περίπτερα 15 και 13 και σε χώρο 11.000 τ.μ., όπου αναπτύσσεται η γνωστή έκθεση, αποτυπώνονται όλες οι τάσεις και οι προοπτικές της αγοράς του οικιακού και επαγγελματικού επίπλου.

Με τη συμμετοχή επαγγελματιών από διαφορετικούς χώρους, όπως είναι οι έμποροι προϊόντων επίπλου και διακόσμησης, αλλά και οι αρχιτέκτονες, διακοσμητές, σχεδιαστές και ξενοδόχοι, η Furnidec Business καλύπτει όλες τις πτυχές του κλάδου και τα διαφορετικά ενδιαφέροντα των επισκεπτών.

Εκθέτες από Ελλάδα και εξωτερικό

Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι εμπορικοί επισκέπτες της Furnidec Business προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από το εξωτερικό, εκπροσωπώντας κάποια από τα μεγαλύτερα καταστήματα στο χώρο του επίπλου και των υφασμάτων επίπλωσης.

Οι φιλοξενούμενοι εμπορικοί επισκέπτες είναι φέτος περίπου 150 από όλη την Ελλάδα (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Κρήτη,  Αθήνα, Πελοπόννησος κα) και την Κύπρο.

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, στο πλαίσιο της Furnidec Business δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στη στοχευμένη και ολοκληρωμένη προβολή του «made in Greece» επίπλου, το οποίο χαρακτηρίζεται από εξαιρετική ποιότητα και design. Στις παράλληλες εκδηλώσεις της έκθεσης, μάλιστα, ο Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Θεσσαλονίκης θα προβάλλει με ιδιαίτερο τρόπο την επαγγελματική δουλειά των μελών του.

Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης για την Παρασκευή 9/3 είναι από τις 11:00 μέχρι τις 20:30, ενώ το Σαββατοκύριακο η έκθεση θα είναι ανοικτή από τις 10:00 έως τις 20:30.