Θεσσαλονίκη: Εξετάσεις για άδεια ασκήσεως επαγγέλματος φαρμακοποιού

Τη διεξαγωγή εξετάσεων στη Θεσσαλονίκη των φαρμακοποιών για την άδεια άσκησης επαγγέλματος, περιόδου Οκτωβρίου 2018 ανακοίνωσε η Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στο 2ο όροφο του κτιρίου Βιολογίας-Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ, με βάση το παρακάτω πρόγραμμα:

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018  

Έλεγχος φαρμάκων

Παρασκευή φαρμακοτεχνικών ή χημικών σκευασμάτων.

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018                    

Εκτέλεση συνταγών

Αναγνώριση πλειόνων φαρμάκων

ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ (ή ΓΡΑΠΤΕΣ) ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 10 Οκτωβρίου 2018           

Ελληνική φαρμακοποιία-Φαρμακοτεχνία

Φαρμακευτική Εμπορευματολογία-Στοιχεία Ιστορίας-  Νομοθεσία

ΠΕΜΠΤΗ 11 Οκτωβρίου 2018      

Φαρμακολογία

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 Οκτωβρίου 2018       

Τοξικολογία

Δικαιολογητικά

Τα δικαιολογητικά των υποψηφίων πρέπει να κατατίθενται στην υπηρεσία (Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Μ.Ε. Θεσσαλονίκης, 26ης Οκτωβρίου 64, 546 27 Θεσσαλονίκη) το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018.

Οι υποψήφιοι θα παραλάβουν το παραπεμπτικό τους τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018, στις 9.00 π.μ., στο Εργαστήριο Φαρμακοτεχνίας και Ελέγχου Φαρμάκων, στον 2ο όροφο του κτιρίου της Φαρμακευτικής στο Α.Π.Θ.

Τροποποίηση του προγράμματος γίνεται από τους εξεταστές, σύμφωνα και με το υπόλοιπο πρόγραμμα λειτουργίας της Σχολής και οι ενδιαφερόμενοι ενημερώνονται κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Παράκληση να αποστέλλονται από άλλες περιφερειακές ενότητες στην υπηρεσία μας μόνο διαβιβαστικό και κατάσταση του υποψηφίου.

Όσοι υποψήφιοι προέρχονται από άλλη περιφερειακή ενότητα, μπορούν να προμηθεύονται το παράβολο 11,74 ευρώ από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων της Θεσσαλονίκης (Ερμού και Καρόλου Ντηλ γωνία) και να το καταθέσουν στη γραμματέα της Επιτροπής, την πρώτη μέρα των εξετάσεων.