Θεσσαλονίκη: Φυλάκισε ξαδέλφια του για να τους αποσπά χρήματα!

Μία απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στη Θεσσαλονίκη, καθώς 58χρονος δημοτικός υπάλληλος στο δήμο Ωραιοκάστρου φέρεται να κρατούσε φυλακισμένα εδώ και μήνες δύο ξαδέρφια του.

Σύμφωνα με τις πρώτες ανατριχιαστικές πληροφορίες, ένας 47χρονος κατήγγειλε στην αστυνομία, ότι ο ξάδελφός του κρατούσε τον ίδιο και την αδελφή του ομήρους μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο του Ωραιοκάστρου, από τα τέλη του 2017.

Μάλιστα, στο διάστημα αυτό, ο δράστης φέρεται να υποχρέωνε τα θύματά του να κάνουν μεταφορές χρημάτων είτε σε δικό του λογαριασμό, είτε σε άλλον της 23χρονης κόρης του, που επίσης φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση ομηρίας.

Απέσπασε 63.000 ευρώ

Σύμφωνα με το politesoraiokastrou.gr, τα πρωινά ο 58χρονος κρατούσε τους ομήρους του δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και με καλώδια στα πόδια, ενώ τους έλυνε μόνο το βράδυ, όταν γυρνούσε σπίτι.

Ανεξάρτητα από τις σοκαριστικές συνθήκες κράτησης, πληροφορίες αναφέρουν ότι έως τώρα ο φερόμενος ως δράσης φέρεται να είχε καταφέρει να αποσπάσει 63.000 ευρώ από τα ξαδέλφια του.

Δείτε video με τον φερόμενο ως δράση και τους συγγενείς του να οδηγούνται στο τμήμα Ωραιοκάστρου και κατόπιν στα κεντρικά της ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη: