Θ. Καράογλου: Εκδηλώσεις σε Διαβατά και Πυλαία με θέμα τη δημόσια τάξη

Δυο εκδηλώσεις με θέμα «η δημόσια τάξη ως αγαθό, δικαίωμα και πρόκληση μιας ευνομούμενης πολιτείας» διοργανώνει την προσεχή Κυριακή (25/11) το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρου Καράογλου.

Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στις 11.30 π.μ. στο αμφιθέατρο του 3ου δημοτικού σχολείου Διαβατών και η δεύτερη στις 18.00 στο «Πέτρινο» Πολιτιστικό Κέντρο της Πυλαίας.

Ομιλητής ο Μ. Χαρακόπουλος

Κεντρικός ομιλητής των εκδηλώσεων, οι οποίες πραγματοποιούνται σε συνεργασία με τις ΔΗΜΤΟ της ΝΔ στους δήμους Δέλτα και Πυλαίας – Χορτιάτη, θα είναι ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη, Μάξιμος Χαρακόπουλος.

Όπως εξηγεί ο κ. Καράογλου: «Μέσω των ανοιχτών συζητήσεων που διοργανώνει το πολιτικό μου γραφείο, σε δυο περιοχές όπου καταγράφεται ραγδαία αύξηση των περιστατικών κλοπών και διαρρήξεων, θέλω να φέρω στο επίκεντρο του πολιτικού ενδιαφέροντος το ζήτημα της ασφάλειας των πολιτών. Η αδυναμία-ανικανότητα του κράτους να προστατεύσει τις τοπικές κοινωνίες απέναντι στη διαρκώς αυξανόμενη εγκληματικότητα, είναι η μεγαλύτερη ήττα της δημοκρατίας μας και αποτελεί εθνική κατάντια. Για τη ΝΔ η ασφάλεια είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, μα και προϋπόθεση ελευθερίας».