Ι. Καμαρινός: «Θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε στον τόπο μας»

«Είμαστε άνθρωποι που θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε στον τόπο μας» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός σε συνέντευξή του.

Όσον αφορά στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Ξεκινάμε από την αρχή» ο κ. Καμαρινός μιλώντας στην εκπομπή «Agenda της Ημέρας» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Νεοχωρίτη στον τηλεοπτικό σταθμό Europe 1, τόνισε πως πρόκειται για ένα ανεξάρτητο, πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο. «Τις κομματικές μας ταυτότητες τις αφήσαμε στο σπίτι. Ο συνδυασμός μας δεν εξαρτάται από κανένα κόμμα. Είμαστε ανεξάρτητοι, είμαστε άνθρωποι που θέλουμε πραγματικά να προσφέρουμε στον τόπο μας. Ποτέ δεν ρώτησα τις πολιτικές πεποιθήσεις του καθενός. Με εξαίρεση το κόμμα της Χρυσής Αυγής η πρόσκληση για συμμετοχή στον συνδυασμό μας ήταν ανοιχτή για όλους» είπε χαρακτηριστικά.

Ερωτηθείς για την υποψηφιότητα του κ. Μανδαλιανού απάντησε: «Ο κ. Μανδαλιανός είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, γιατρός γνωστής οικογένειας της κοινότητας του Ευόσμου αλλά δεν έχει ασχοληθεί ποτέ με την αυτοδιοίκηση, συνεπώς δεν γνωρίζει τα προβλήματα του δήμου».

Για το κυκλοφοριακό

Σχετικά με το κυκλοφοριακό, υπογράμμισε πως αποτελεί σοβαρό πρόβλημα του δήμου. «Στο Κορδελιό έχει κατασκευαστεί ένα από τα πρώτα υπόγεια πάρκινγκ στη Βόρεια Ελλάδα, έργο προϋπολογισμού δύο εκατ. ευρώ. Το πάρκινγκ δεν λειτουργεί ενώ είναι προφανές ότι η λειτουργία του θα έδινε “ανάσα” στην περιοχή. Υπαίθριο πάρκινγκ υπάρχει και στον Εύοσμο, στο οικόπεδο Παπανικολάου. Έγινε μάλιστα μια προμελέτη από το ΑΠΘ, για τριώροφο υπόγειο πάρκινγκ την οποία σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος.

Όσον αφορά στην κοινωνική πολιτική του δήμου, έδωσε έμφαση στα εξής: «Θα ενισχύσουμε τις κοινωνικές δομές του δήμου- το κοινωνικό παντοπωλείο και το κοινωνικό φαρμακείο- και θα συνεργαστούμε με την Εκκλησία. Θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια.

Τέλος, ο υποψήφιος δήμαρχος διαβεβαίωσε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στην ανακύκλωση με την τοποθέτηση καφέ κάδων και τον καθορισμό πράσινων σημείων στο δήμο.