Καλομοίρα: «Η σχέση με το σύζυγό μου πέρασε από 40 κύματα»

Μπορεί να έχει αποσυρθεί εδώ και αρκετό καιρό από τα φώτα της δημοσιότητας, αφού με τον σύζυγό της, Γιώργο έχουν αποκτήσει τρία πανέμορφα παιδιά, ωστόσο όπως περιγράφει η Καλομοίρα, στο γάμο της δεν ήταν πάντα όλα ρόδινα.

Μάλιστα, τονίζει ότι κατά καιρούς υπήρχαν σημαντικές δυσκολίες τις οποίες όμως το ζευγάρι τις ξεπέρασε πολύ γρήγορα.

«Η οικογένεια που δημιουργήσαμε με τον Γιώργο ήταν όνειρο ζωής για εμένα. Λατρεύω τα παιδιά μου και απολαμβάνω τον ρόλο μου ως μαμά. Βέβαια, υπήρξαν και δυσκολίες. Δεν είναι όλα ρόδινα σε ένα γάμο. Και όταν ακούω πως παντρεμένα ζευγάρια αποφασίζουν να χωρίσουν, δεν μου κάνει εντύπωση, γιατί η καθημερινότητα φέρνει φθορά και το ζευγάρι πρέπει να είναι πολύ δεμένο, για να αντιμετωπίσει όσα προκύπτουν» τόνισε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια και πρόσθεσε: «Η δημιουργία οικογένειας δεν είναι κάτι εύκολο και θέλει προσπάθεια και από τους δύο. Ο γάμος δεν είναι παραμύθι, ούτε κι εγώ μεγάλωσα σε παραμύθι. Αλλά πείσμωσα και είπα μέσα μου πως «εγώ θα φτιάξω το όνειρό μου». Η ευτυχία και η οικογενειακή ηρεμία είναι κάτι, για το οποίο παλεύω καθημερινά».

Και σχετικά με το κλίμα συμβίωσης που επικρατεί με τον σύζυγό της στο σπίτι τόνισε: «Είχαμε εντάσεις και στις δύο εγκυμοσύνες μου. Είμαι η χειρότερη εγκυμονούσα στον κόσμο! Οι ορμόνες μου πάνε στο φεγγάρι και τσακώνομαι με όλους γιατί νιώθω σαν αγελάδα, κάνω εμετούς και πονάω. Περάσαμε από 40 κύματα. Με λίγα λόγια, είμαι στα χάλια μου και δεν έχω όρεξη για τίποτα. Οπότε δεν έχω ενέργεια, αφήνομαι κάπως εμφανισιακά και πολλές φορές έχει τύχει να έχουμε ένταση με τον Γιώργο για λόγους που δεν είχαν και τόση ουσία, αλλά και πάλι τα βρίσκαμε».