Καμαρινός: «Είμαστε αρωγοί στα προβλήματα των αστυνομικών»

Τη στήριξή του στο έργο των αστυνομικών και τη διάθεσή του να συνδράμει στην επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού – Ευόσμου, Γιάννης Καμαρινός.

Τον επικεφαλής της παράταξης «Ξεκινάμε από την Αρχή» επισκέφθηκαν ο εκλεγμένος αντιπρόσωπος της ΠΟΑΣΥ, Θεόδωρος Χατζής, και το μέλος δ.σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Αλέξανδρος Καλευράς.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν προβλήματα που απασχολούν τα σώματα ασφαλείας, όπως η έλλειψη προσωπικού και υλικοτεχνικού εξοπλισμού, καθώς και η αναδιάρθρωση υπηρεσιών.

Οι κύριοι Χατζής και Καλευράς εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για το ενδιαφέρον του υποψηφίου δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου για τα προβλήματα του κλάδου.

Καμαρινός: «Πρωταρχικός στόχος η ασφάλεια των δημοτών μας»

Ο κ. Καμαρινός, από την πλευρά του, τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της αστυνομικής δύναμης στο δήμο, προκειμένου να ενισχυθεί η αίσθηση ασφάλειας των κατοίκων σε ολόκληρο τον δήμο.

«Η ασφάλεια των δημοτών μας και η εξάλειψη φαινομένων παραβατικότητας αποτελεί πρωταρχικό στόχο για την παράταξή μας. Άκουσα με μεγάλη προσοχή τα θέματα που έθεσαν οι αστυνομικοί. Ως νέα δημοτική αρχή θα είμαστε αρωγοί στα προβλήματα των εργαζομένων αστυνομικών και θα τους υποστηρίξουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Αδιαπραγμάτευτος στόχος μας είναι οι δημότες μας να είναι και να αισθάνονται ασφαλείς», ανέφερε σχετικά.