Καμαρινός: «Ξεκινάμε από την αρχή, ο δήμος είναι η αυλή του σπιτιού μας»

Και επίσημα παρουσιάστηκε ο συνδυασμός του υποψήφιου δημάρχου Κορδελιού – Ευόσμου Ιωάννη Καμαρινού προκειμένου «να ξεκινήσει από την αρχή» η ανανέωση και η ανάπτυξη του δήμου.

Ξεκινάμε από την αρχή!

Gepostet von Ιωάννης Καμαρινός am Sonntag, 2. Dezember 2018

Στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση, ο Γιάννης Καμαρινός ανακοίνωσε τους έξι βασικούς άξονες που θα θέσει η παράταξή του για έναν δήμο που θα αποτελεί «πρότυπο σε όλη την Ελλάδα», όπως είπε.

Η κοινωνική πολιτική, η στήριξη στην επιχειρηματικότητα, η προστασία του περιβάλλοντος, η ηλεκτρονική διακυβέρνηση, η διασφάλιση της Παιδείας που δεν θα αφορά μόνο την εξασφάλιση σχολικής στέγης καθώς επίσης και η φροντίδα για τα αδέσποτα είναι οι τομείς στους οποίους αναφέρθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού-Ευόσμου, δηλώνοντας μάλιστα ότι «ο δήμος πρέπει να αποκτήσει αυτό που του αξίζει».

«Ο δήμος είναι η αυλή του σπιτιού μας»

«Είναι ανάγκη να ασχοληθούμε όλοι με τον δήμο που ζούμε, γιατί ο δήμος είναι η αυλή του σπιτιού μας. Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε τις ευθύνες απέναντι στα παιδιά μας και στους εαυτούς μας» ανέφερε ο κ. Καμαρινός τονίζοντας πως «ξεκινάμε από την αρχή», την φράση που αποτελεί και το όνομα του συνδυασμού του. «Αυτή η αρχή βασίζεται στον άνθρωπο και στο περιβάλλον» συμπλήρωσε.

«Τα λάθη του παρελθόντος»

Ο υποψήφιος δήμαρχος υποστήριξε πως αναγνωρίζει τα λάθη που έχουν γίνει στο παρελθόν, αλλά προτίμησε να μην τα σχολιάσει και να σταθεί στις ευκαιρίες που διακρίνει στο μέλλον. Έκανε κάλεσμα για συνεργασία, ψυχραιμία και αλόγιστη δουλειά, ώστε ο δήμος Κορδελιού – Ευόσμου να εξελιχθεί σε έναν σύγχρονο δήμο με βαθείς στόχους και εφαρμοσμένες λύσεις για την καθημερινότητα.

«Οφείλουμε να δημιουργήσουμε μια νέα στρατηγική. Το μέλλον του δήμου θα καθοριστεί από τις αποφάσεις και τα έργα μας» σημείωσε ζητώντας τη στήριξη από τους συνδημότες του.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που επισημοποιήθηκε η υποψηφιότητα του Γιάννη Καμαρινού, παρουσιάστηκαν και οι περίπου 80 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης. Το ψηφοδέλτιο στελεχώνουν άνθρωποι της εκπαίδευσης, της επιχειρηματικότητας, της ιατρικής και του αθλητισμού.