Καμαρινός: Σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία των δημοτών δεν χωρούν πολιτικές σκοπιμότητες

«Οι δημότες Κορδελιού -Ευόσμου δικαίως διαμαρτύρονται καθώς το φαινόμενο της έντονης δυσοσμίας, ως γνωστόν, ταλαιπωρεί τους κατοίκους εδώ και πολλά χρόνια και παρά τις έρευνες που έχουν γίνει μέχρι σήμερα, οι αιτίες δεν έχουν εντοπιστεί» τονίζει σε δήλωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού- Ευόσμου Ιωάννης Καμαρινός με αφορμή την προγραμματισμένη για αύριο συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κατοίκων για το συγκεκριμένο θέμα.

Όπως επισημαίνει ο κ. Καμαρινός «στηρίζουμε ανεπιφύλακτα πρωτοβουλίες που έχουν ως στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών. Πιστεύουμε πως σε θέματα που σχετίζονται με την υγεία, την ασφάλεια και την ποιότητα ζωής, δεν χωρούν αντιπαλότητες και κομματικές σκοπιμότητες»

«Μέλημά μας είναι να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε τα αίτια της δυσοσμίας να διαπιστωθούν και να τεκμηριωθούν επιστημονικά. Να ληφθούν άμεσα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το πρόβλημα να επιλυθεί, να διασφαλίσουμε ότι το περιβάλλον μας και το περιβάλλον των παιδιών μας είναι ασφαλές. Το καλό των δημοτών είναι υπόθεση όλων μας!» προσθέτει ο υποψήφιος δήμαρχος Κορδελιού -Ευόσμου.