Καράογλου: «Αμετανόητη και αδιόρθωτη η Αχτσιόγλου»

Αμετανόητη και αδιόρθωτη χαρακτήρισε την Έφη Αχτσιόγλου ο Θόδωρος Καράογλου, απαντώντας στη σημερινή δήλωση-στήριξη της Έφης Αχτσιόγλου στον πρώην υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ Στάθη Μαρίνο.

Ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας της Νέας Δημοκρατίας αποδίδει την «πρωτοφανή» και «ανεξήγητη» στήριξη Αχτσιόγλου στο ότι το πρώην “αριστερό χέρι” της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε “δεξί χέρι” της υπουργού Εργασίας.

Η πλήρης δήλωση του Θ. Καράογλου

Όπως επισημαίνει στη δήλωσή του ο Θ. Καράογλου: «Αμετανόητη και αδιόρθωτη, η κ. Αχτσιόγλου συνεχίζει να καλύπτει απροκάλυπτα τον πρώην υποψήφιο διοικητή του ΕΦΚΑ, κ. Ευστάθιο Μαρίνο.

Ίσως βέβαια να μην την ενημέρωσαν ότι ο προτεινόμενος από τον ΣΥΡΙΖΑ υποψήφιος διοικητής του Ενιαίου Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης καταψηφίστηκε και από κυβερνητικούς βουλευτές, μετά τις αποκαλύψεις της ΝΔ, με αποτέλεσμα ο υφιστάμενός της κ. Πετρόπουλος να ζητήσει την απόσυρση της υποψηφιότητας του.

Η πρωτοφανής και ανεξήγητη στήριξη, μάλλον οφείλεται στο ότι το πρώην “αριστερό χέρι” της κυρίας Ζωής Κωνσταντοπούλου έγινε “δεξί χέρι” της κυρίας Έφης Αχτσιόγλου.

Ας τον χαίρεται, αλλά μακριά από δημόσιες θέσεις ευθύνης!».