Καράογλου: «ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ είναι εθνικά επικίνδυνοι» (pics)

Στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του πρώτου κύκλου πολιτικών εκδηλώσεων που πραγματοποίησε το 2018 στους οκτώ «Καλλικρατικούς» Δήμους της Β’ Θεσσαλονίκης, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θόδωρος Καράογλου, τοποθετήθηκε χθες και σε διαφορά ζητήματα της επικαιρότητας, όπως το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, αλλά και την υπόθεση Novartis.

Μιλώντας σε χθεσινή εκδήλωση στα Κουφάλια και εισπράττοντας το θερμό χειροκρότημα της ασφυκτικά γεμάτης αίθουσας, ο Θ. Καράογλου, επιβεβαίωσε ότι στην εποχή της γενικευμένης απαξίωσης της πολιτικής, υπάρχουν βουλευτές, οι οποίοι διατηρούν και ενισχύουν τους δεσμούς φιλίας, εκτίμησης και εμπιστοσύνης με τους πολίτες.

«Η δική μας σχέση, είναι προσωπική και όχι «πελατειακή». Γι’ αυτό και είναι διαχρονική» τόνισε μεταξύ άλλων ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης και πρόσθεσε πως…«πρέπει να επαναφέρουμε τη λέξη «εμπιστοσύνη» μεταξύ πολίτη και πολιτικού για να οικοδομήσουμε μαζί τη μεταμνημονιακή Ελλάδα. Γιατί οι Έλληνες αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα, χωρίς αυταπάτες, πολιτικούς κουτσαβακισμούς και επαναστατικά πειράματα που κοστίζουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια  ευρώ στους Έλληνες πολίτες».

“Μας στέρησαν το δικαίωμα στο όνειρο”

Σχολιάζοντας δε τα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας και εστιάζοντας στα τρία χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ τόνισε ότι…«δεν είναι μόνο ότι Τσίπρας και Καμμένος μας εξουθένωσαν οικονομικά, το χειρότερο όλων είναι ότι μας στέρησαν το δικαίωμα στο όνειρο. Γι’ αυτό και πρέπει να φύγουν. Ένα δικαίωμα που η αυριανή κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα το επανακτήσει γιατί το αξίζει ο λαός».

Επίσης μιλώντας για την υπόθεση «Novartis» πρόσθεσε δεικτικά: «Καλημέρα Novartis, καληνύχτα Σκοπιανό» θέλοντας με τον τρόπο αυτό να καταδείξει ότι το Μέγαρο Μαξίμου λειτουργεί αποπροσανατολιστικά για την κοινή γνώμη, καθώς όπως τόνισε «δεν υπάρχει καμιά απόδειξη για την εμπλοκή δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ πρώην υπουργών. Πρόκειται για μια σκευωρία της κυβέρνησης που θα καταπέσει».

Τέλος, προεκτείνοντας τη σκέψη του στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο Θ. Καράογλου επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό για την εμμονή του να «ξεπουλήσει» το όνομα της Μακεδονίας, αλλά και για το ατόπημά του να αποκαλέσει «ετερόκλητο όχλο» τους εκατοντάδες χιλιάδες που διαδήλωσαν στα δύο συλλαλητήρια για την ελληνικότητα της Μακεδονίας σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

«ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ… χαρίζουν τα εθνικά μας θέματα με αντάλλαγμα τις υπουργικές τους καρέκλες. Δεν είναι μόνο ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι» κατέληξε.