“Ο Ολυμπιακός μπορεί το Champions League”

Μεγάλη συνέντευξη στην ιστοσελίδα της Πορτογαλίας «Sapo24», παραχώρησε ο Κριστιάν Καρεμπέ. 

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, μίλησε για τους «ερυθρόλευκους» και τον Πέδρο Μαρτίνς, το Champions League και τις πιθανότητες να κατακτήσει το τρόπαιο μία ομάδα όπως ο δευτεραθλητής Ελλάδας, καθώς επίσης για την Γαλλία, την Πορτογαλία και τον Κριστιάνο Ρονάντο, την αγορά και το ποδόσφαιρο, αλλά και την βιοτεχνολογία.

«Υπήρξαν διάφορα εγχειρήματα όταν ήμουν παίκτης. Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου είχα πολλές επιχειρηματικές ευκαιρίες σε εταιρείες, δημιούργησα μερικές νέες επιχειρήσεις (StartUp), έκανα επενδύσεις… Δεν ήταν εύκολο, επειδή είχα χρόνο μόνο να διαβάσω βιβλία, δεν είχα βρεθεί ποτέ σε μια εταιρεία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Τώρα έχω περισσότερο χρόνο για να μάθω, να κατανοώ τις ανάγκες και να είμαι περισσότερο στην επιχείρηση, να συναντηθώ με τους πελάτες… Πρέπει να είμαι παθιασμένος με αυτό που κάνω, έτσι νομίζω.

Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ, για να βοηθήσω τους ανθρώπους να καταλάβουν ποιοι είμαστε, τι κάνουμε και, φυσικά, βοηθώντας τους συλλόγους να βρουν λύσεις», είπε ο Κριστιάν Καρεμπέ που βρέθηκε στην πρώτη συνάντηση του Soccerex Europe, στις 5 και 6 Σεπτεμβρίου, στην Πορτογαλία.

© ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ΑΕ.